• 瀏覽: 753,461
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
報到!
支持!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 11:58 AM 發表
落鑊加罪:黎智英涉欺詐押明年4.16再訊 官指有潛逃風險拒保釋

3名被告為73歲的黎智英、63歲的周達權和59歲的黃偉強,黎和周報稱公司董事,黃則報稱行政總監。3人暫時毋須答辯,控方申請將案押後以便進一步調查,包括調查相關公司的財務紀錄及被告的銀行帳戶。裁判官決定將案押後至明年4月16日再訊,黎智英申請保釋被拒,而周達權及黃偉強則可保釋。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201203/bkn-20201203070023757-1203_00822_001.html
肥佬黎終於要坐監了 好得很!

引用:
原帖由 steiner 於 2020-12-3 11:27 發表
繼續支持大叔

長期CDR &點讚員。
我都係呀C兄😝 偶爾會發一兩句言但絕大部份時間都係做CDR,兼長期點讚員😂
一如既往支持大叔

引用:
原帖由 kt1223 於 2020-12-3 12:28 發表
「快必」被控發表煽動文字等14罪 還柙候明年5月區院審

呢條PK 把囗臭過屎渠,未審先坐番一年。抵L死
國安官仲要用中文審,快咇請嗰條大狀棍戴啟屍話唔識中文禾😂😂😂

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-3 11:58 AM 發表
肥佬黎你都有今日
MERRY XMAS & A HAPPY NEW YEAR

又走一件垃圾👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 12:10 PM 發表
肥佬黎收押絕對係最好的消息,10個河童都頂唔到佢一個,可想歐美又呱呱嘈啦.
頭號漢奸當之無愧

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2020-12-3 12:18 PM 發表

今晚又要斬料加餸賀一賀佢
訂返隻大火雞啦,感恩

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 11:58 AM 發表
落鑊加罪:黎智英涉欺詐押明年4.16再訊 官指有潛逃風險拒保釋

3名被告為73歲的黎智英、63歲的周達權和59歲的黃偉強,黎和周報稱公司董事,黃則報稱行政總監。3人暫時毋須答辯,控方申請將案押後以便進一步調查,包括調查相關公司的財務紀錄及被告的銀行帳戶。裁判官決定將案押後至明年4月16日再訊,黎智英申請保釋被拒,而周達權及黃偉強則可保釋。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201203/bkn-20201203070023757-1203_00822_001.html
好好好消息之一

引用:
原帖由 kt1223 於 2020-12-3 12:28 PM 發表
「快必」被控發表煽動文字等14罪 還柙候明年5月區院審

呢條PK 把囗臭過屎渠,未審先坐番一年。抵L死
好好好消息之二

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-12-3 10:03 AM 發表

搵一個冇人到既地方隱居,
咁佢地以後就快快樂樂咁生活落去.
咁似童話故事既.
地獄最好,又唔凍,又全部都係同類

引用:
原帖由 maggietsoi3 於 2020-12-3 01:09 PM 發表
又走一件垃圾👏🏻👏🏻
01都幾多呢啲著草消息喎,看來關係都幾密切

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-12-3 09:23 AM 發表

英國仲急!
兩兄弟嘛,一個契哥一個契弟

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2020-12-3 12:14 PM 發表

真係要打咗先知啦,究竟有幾多人可以打?會唔會去打?打完有幾多人賴嘢?真係祝佢地好運囉!
放心,就算奶左野都一定會話唔關疫苗事的,白皮豬豈能讓幻想破滅

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-12-3 01:23 PM 發表

01都幾多呢啲著草消息喎,看來關係都幾密切
港聞版又有01消息 ~ 梁頌恆數日前已離開香港,目前身處美國。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]