• 瀏覽: 752,792
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 01:50 PM 發表

有隻死火牛衝左2個月夠前比首期
報wechat 國安部😬

引用:
原帖由 巴巴先生 於 9/12/2020 07:37 發表

中央都知道佢地想逼出老解...但警方講明有能力處理下就完全放手比警方搞...

後來相信有地產黨既人響背後阻止班黑暴挑釁老解,有好多次痴線仔想向軍營挑機都被人阻止.....

佔機場果次真係有機會出老解(果陣有傳有痴線仔想叫人衝入禁區去劫機),後來呢個"出兵"消息洩漏左出黎,班黑暴個個鳥獸散,個個爭住由機場行番出市區.....
機場個次係差不多要衝入禁區搗亂架啦,不過打解放軍之前要打左機場特警同飛虎隊先

引用:
原帖由 a_drew 於 2020-12-9 08:00 AM 發表

機場個次係差不多要衝入禁區搗亂架啦,不過打解放軍之前要打左機場特警同飛虎隊先
真係想像唔到有人咁無人性到要毀滅自己住緊嘅地方。到底係為乜?仇恨,錢?

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-9 04:19 AM 發表

上年反修例時班人已經迫緊阿爺出兵,我識人佢話朱畜牧師在教會已經同某group 既教友講,香港版64將會在中大發生。
牠們有必死的決心嗎?「中大國」國祚不足100小時

引用:
原帖由 美麗美麗 於 2020-12-8 11:50 PM 發表

比警察拉果啲唔係所謂傳道人,佢地上個月已經去左英國,依家係Facebook話啲錢俾人凍結晒,無錢幫人,啲die hard fans仲叫佢地唔好返黎

呢d垃圾咁多廢話
犯法就係犯法啦

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2020-12-8 11:02 PM 發表

阿爺根本少理老尾的制裁 , 現在大大力在香港捉老尾的狗, 看看狗狗被趕入窮巷後如何發狂.
大家要小心, 以免被瘋狗所傷.
有「瘋狗症疫苗」嗎?

引用:
原帖由 乾坤360 於 2020-12-9 07:53 AM 發表

以前會展有好多show ,班火牛長期做炒散搭架,有日大sir自己帶隊去會展捉火牛,真到好多隻牛😀😀
之後落簿?

引用:
原帖由 9wai 於 8-12-2020 23:43 發表

仲咁得閒喺度玩公開投訴、批鬥警方凍結牠們戶口!凍結得你即係有證據喺手啦,俾着我即刻著草啦!On99等拉!
嗰隻耶教棍,諗住大陰國,警察耐佢唔何,須手扮窮等人養嘛

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-12-9 08:04 AM 發表

牠們有必死的決心嗎?「中大國」國祚不足100小時
牠們當然不會, 六四有多少"領袖"死了?今時今日還活得好好的呀。 死的是天真地跟在牠們後面的人。

引用:
原帖由 sellkiss 於 2020-12-9 08:02 AM 發表

真係想像唔到有人咁無人性到要毀滅自己住緊嘅地方。到底係為乜?仇恨,錢?
愚港有歷史因素所以絕大部份人都覺得自己比同胞優越的,當國家同胞天天向上強大而且某些更超越自己,有些人就憎人富貴厭人貧的心態就走晒出嚟,這次蟑螂暴動最神經群組係8,9,00後還有一批6,70歲的,年紀大優越感無左年紀輕洗晒腦又覺得白鬼管的愚港好,所以個個當國家係仇人仲慘過殺左老豆,,
睇返烏克蘭成過國家係東歐來說都係發達地方,但當人民發神經都可推倒,,,所以人類有時真係好q蠢的

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-9 08:05 AM 發表

呢d垃圾咁多廢話
犯法就係犯法啦
香港真係1個奇怪嘅地方,犯咗法嘅人,仲可以聲大夾惡理直氣壯,仲有咁多傻人支持佢哋。

引用:
原帖由 TWSK73 於 2020-12-9 08:35 AM 發表

香港真係1個奇怪嘅地方,犯咗法嘅人,仲可以聲大夾惡理直氣壯,仲有咁多傻人支持佢哋。
啲馬騮俾人訓練到咁, 無計喎. 唯有唔再俾蕉佢哋食啦.

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-9 12:18 AM 發表

以我所知,網絡商應該冇再用2G網絡提供電訊服務,只係你個Plan係叫2G啫!!
原來我不知不覺地被升級了, 好似賺咗咁

引用:
原帖由 diverstranger 於 2020-12-9 08:40 AM 發表

啲馬騮俾人訓練到咁, 無計喎. 唯有唔再俾蕉佢哋食啦.
好在宜家有國安發哩個緊箍咒,佢哋先惡唔出樣,否則黑暴已經重臨。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]