• 瀏覽: 752,946
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-8 23:51 發表

舊年敢出聲嘅正義市民都被曱甴私了,啲曱甴就係樣令市民噤若寒蟬!好開心睇到HKURubbish師兄話今次好多人話呢隻曱甴!
之前藍人唔敢出聲為成個社會氣氛帶黎一個錯覺,嚴重誇大佐泛暴派嘅支持度,等班人越黎越過份。

多啲藍人肯出聲,等班黑暴感覺自己變成過街老鼠,就自然唔敢再喺公眾場合發表佢哋嘅"偉論"。

羣眾壓力夠高可以搞到黃人無論喺公眾地方或網上都播唔到毒,甚至慢慢張佢哋變藍,最終連國安法都唔駛用。

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-12-9 03:03 AM 發表

之前藍人唔敢出聲為成個社會氣氛帶黎一個錯覺,嚴重誇大佐泛暴派嘅支持度,等班人越黎越過份。

多啲藍人肯出聲,等班黑暴感覺自己變成過街老鼠,就自然唔敢再喺公眾場合發表佢哋嘅"偉論"。

羣眾壓力夠高可以搞到黃人無論喺公眾地方或網上都播唔到毒,甚至慢慢張佢哋變藍,最終連國安法都唔駛用。
變藍就冇乜可能,班黃人仇中情緒仲大過佢地殺父仇人

引用:
原帖由 美麗美麗 於 2020-12-8 11:50 PM 發表

比警察拉果啲唔係所謂傳道人,佢地上個月已經去左英國,依家係Facebook話啲錢俾人凍結晒,無錢幫人,啲die hard fans仲叫佢地唔好返黎

一年半載就可以搵幾百什至幾千萬,怪不得咁多畜生連人性/老豆姓乜都可以忘記

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-8 11:32 PM 發表

唔知死亡恐嚇法官有無影響呢?啲黃官唔知認識到養大咗黑暴曱甴嘅膽嘅禍害未呢?
對黃官應該冇乜影響,因為YC絕對唔會恐嚇放生佢地既法官

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-12-8 08:53 PM 發表

一家五口去晒英國,
肯定已有資金留在英國.

個個都去英國, 無人去美國.
最好個個爭出位互相殘殺

引用:
原帖由 cowcow8866 於 2020-12-8 08:38 PM 發表
呀爺而家唔會睇你尾國佬面色,話之你制裁哂所有官員,國家安全係首要任務,愚港既經濟,股市已經唔重要,尤其呀爺睇到你班愚港人高度分化,全民檢測又好大反抗,又唔著重防疫,學埋白皮咁拖到有疫苗,更加唔駛理愚港既經濟,大大力打壓,不過今次高明好多識得用白皮果套即係用法律鑽空子去玩班黃屍唔係再出坦克車同解放軍。
上年反修例時班人已經迫緊阿爺出兵,我識人佢話朱畜牧師在教會已經同某group 既教友講,香港版64將會在中大發生。

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-12-9 03:03 AM 發表

之前出聲咪比班畜打到半死真係唔驚咩,所以班畜咪越來越氣焰以為真係咁多人支持

引用:

當日黑暴有大量黑金,仲要有黃棺撐,再加上無媒體撐藍,藍營處於極劣勢......

人地有國家級既聞酸機器(美媒,呆媒,發爛功),藍營就算有新華社撐都唔夠,唯有用國安法先去制止播毒聲音.....

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-12-9 07:14 AM 發表

之前出聲咪比班畜打到半死真係唔驚咩,所以班畜咪越來越氣焰以為真係咁多人支持
始終藍友係理性,相信法治.....

同果班蓄生有分別.....

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-9 04:19 AM 發表

上年反修例時班人已經迫緊阿爺出兵,我識人佢話朱畜牧師在教會已經同某group 既教友講,香港版64將會在中大發生。
中央都知道佢地想逼出老解...但警方講明有能力處理下就完全放手比警方搞...

後來相信有地產黨既人響背後阻止班黑暴挑釁老解,有好多次痴線仔想向軍營挑機都被人阻止.....

佔機場果次真係有機會出老解(果陣有傳有痴線仔想叫人衝入禁區去劫機),後來呢個"出兵"消息洩漏左出黎,班黑暴個個鳥獸散,個個爭住由機場行番出市區.....

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-12-8 12:00 PM 發表

沒料到, 以為,

這就是大學牲!  腦子裡全是水
或者玩到暴大要取消佢地個學位。

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-12-8 12:57 PM 發表

佢地好多開的士等現金出糧

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181119/bkn-20181119000430872-1119_00822_001.html

以前不時去squid bay睇工程,見到成個宿舍都是車——由山下村口都是,很多火牛養得起車原因是
以前會展有好多show ,班火牛長期做炒散搭架,有日大sir自己帶隊去會展捉火牛,真到好多隻牛😀😀

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 01:34 PM 發表

7.1去無做發起人而係條副主席殯仔做牌頭嫲,人妖傑個時想參選垃圾會錫身嫲
人妖傑不嬲好識走位,任何大暴動都係在台上宣布結束先開始埋位,同自己分界線

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-8 01:41 PM 發表

腰兄,業餘時候可以寫下劇本,《曱甴的監獄風雲》
胡主席入察記。

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-8 11:51 PM 發表

舊年敢出聲嘅正義市民都被曱甴私了,啲曱甴就係樣令市民噤若寒蟬!好開心睇到HKURubbish師兄話今次好多人話呢隻曱甴!
大快人心啊🤩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]