• 瀏覽: 717,791
  • 回覆: 254
  • 追帖: 159
西安d小朋友好可愛又好friendly🤩🤩
https://youtu.be/lFS7TiJPQzo

熱賣及精選
美國=世界流氓大國😏😏😏
https://youtu.be/lAtLwiE_8Pk

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-1-2 10:28 AM 發表

仲使查?著草咁冇信用,點俾你用信用卡?
仲有
因為流亡
冇正職
look咗咭之後唔還嘅風險十分高😏😏😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-1-2 10:49 AM 發表

版友2020年睇咗幾多套?

https://www.hk01.com/即時娛樂/567993/2020回顧-陸劇播放量50大排行-慶餘年僅排第8-冠軍你一定睇過

2020回顧|陸劇播放量50大排行 慶餘年僅排第8 冠軍你一定睇過

好慚愧😓😓
唔夠3套......

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-1-2 12:14 PM 發表

重點:
除咗慶餘年,你q咗邊套?
睇左半套精英律師
同少少三生三世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-1-3 09:54 PM 發表

妓協點解質疑,世衛已經正名左病毒名稱,你地唔改係不專業。
果班黑記成日問d無聊問題,一係挑機,一係明知故問
嘥大家時間
嘥張醫生時間
況且都就嚟一年,仲邊有咁多嘢要問?佢哋低能定白痴?

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-1-3 05:23 PM 發表

班友根本係本末倒置.
點解咁強調要跟年青人, 小朋友既意見?
佢地既意見一定比年紀更大更有經驗既人好?
聽意見唔一定要跟, 可以參考, 啱先用.
現實世界任何人既意見都唔會100%俾人採納.
如果人地唔照你意見做就反檯, 咁呢個世界就真係永無寧日.
所以如果年青人, 學生既意見不被接受, 有關既長輩, 老師應該要輔導佢地去接受現實, 等佢地明白自己既意見唔一定啱晒.
這都是年 ...
仲未出社會工作過果班年輕人
認真係「個大腦未開發」
所以教到佢地今日咁自大目中無人又覺得自己啱哂....父母同老師好大責任

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-1-2 11:18 PM 發表

遲來的新年祝福,祝師兄姐們新年快樂身體健康開心幸福,仲未有時間追大家的貼等遲點慢慢追
我好運30號隔離完不用再加7天家居隔離,深圳8成人帶口罩但到處歌舞昇平的喜喜洋洋,這幾天忙有空再跟大家報告
新年快樂!
唔好追帖啦
陪下屋企人好過啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-1-4 08:07 AM 發表

是的。觀察所得,一家記者提問,其餘記者多看似不關注,只望住手機。可能佢地只關注自己預備的提問,
導致問題重復,離題也多。大會規定每人三條問題,往往一拖二、三穿七,作為觀衆,我都唔知你問乜。
重點係
佢d問題真係廣大市民想知㗎嘢咩?
好似前排有個黑記問題係點解香港政府採購中國疫苗
個問題已經問錯
作為一個將會打疫苗嘅市民,唔係應該關心每一隻疫苗唔同技術嘅利弊嗎?
如果問答環節只係重覆反問一堆嘥大家寶貴時間嘅無聊問題,

我建議反問番佢:點解唔採購印度疫苗呢咁?

引用:
原帖由 y98141 於 2021-1-4 04:51 PM 發表

笑料一則
睇到好療癒啊🤩😂
唔知佢幾時時凍c呢
其實住慣呢d天氣,0度唔係好凍。
-10以下先叫凍
-20先係好很凍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oneforeall 於 2021-1-4 04:16 PM 發表

班後生俾有心人利用,暴動當打網遊代入遊戲角色,以為咩都可以做不用負責,做唔到就restart再黎過。
黑暴時最記得果d乜叉火魔法師,水魔法師,仲有結界。其實係暴徒、罪犯、社會垃圾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckn929 於 2021-1-4 03:50 PM 發表

執咗講台,取諦殤孽
支持早執早著。
前幾日果個乜Q頒獎禮
直頭係曱甴🪳盛會😤

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-1-4 03:40 PM 發表

好多黃店.
就係未衰到貼地佢地都未必會合作. 初推安心出行都有黃食店玩野啦. 都唔知佢地乜野心態. 明知要控制到疫情佢地生意先有機恢復.
咁都唔積極合作. 應該係大力主動幫手推先啱啦.
有d黃店貼個碼起地下
賤到😒

引用:
原帖由 hkc9 於 2021-1-4 03:21 PM 發表

隨時改變DNA,生個ET出來。
我亂估的👆
美國話將疫苗劑量減半可以打多d人?咁係咪即係要打4次?可否4款唔同嗎?當儲印花咁

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2021-1-4 02:47 PM 發表

張醫生既先生上個月先走左,佢可以仲保持住甘專業既態度地工作真係好替佢辛苦,希望佢一定要保重身體
非常欣賞佢!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]