• 瀏覽: 753,261
  • 回覆: 95
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-26 08:53 PM 發表

正常資訊(例如有關接種疫苗新聞)連tbb都有啦....
點會睇tbb架~

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-27 12:14 PM 發表

好多父母做唔出,我識一個女仔就係咁40幾歲人都要父母養,追星追到傻咗工又唔做,不過我唔可憐佢父母,活該!養件癈物出嚟製造社會包袱!佢應該長命百歲等個女死咗先好死!
一把年紀追星追到工都唔返

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-28 09:51 AM 發表
公海見到呢篇垃圾
個記者
唔去寫天空小說嘥咗佢😒
https://news.mingpao.com/pns/港聞/article/20201228/s00002/1609093746235
呢啲騙黃小說,真係一個模copy出來咁,有幾煽情得幾煽情,講來講去就係話見到警暴呀立國安法不得不走,去老外度呼吸自由既空氣呀乜乜乜,痴線

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-28 11:57 AM 發表

你以為佢冇?去年搵夠啦!
岩~唔作話無七位的話就唔夠煽情了

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-12-28 11:54 AM 發表

去英國,可能係自尋死路!😂😂😅🤣求死得死
人地話一舖清袋都係人生經歷呀,唔好阻人了~成家過去乞米都無怨無悔架

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-12-28 12:30 PM 發表

有D人咁奇怪?香港好食/好住/好搵,竟然唔滿意,想走去外國做乞兒 ?屎曱甴之想法 ,果然是異於正常人 !
未試過窮,比人洗腦,以為自己生活係亂世,咪等班黃畜去搵佢哋心目中既淨土,香甜既自由空氣囉

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-28 12:49 PM 發表

我真係唔介意啲白痴過哂去英美,最好拖沉埋嗰邊添😏
我都係咁話~去唒以後咪返來

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-12-28 04:34 PM 發表
報告諸位,小弟星期六下午4:00隔離完成了,一出大街,國旗飄揚,陽光燦爛

晚上就開始增肥計劃(老婆要求)
昨天就去了皇崗公園看網紅廁所(順便跑步)

今日出街吃了早餐后就留守家中。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-30 05:21 PM 發表

200% agree!!
真係冇技巧手藝
服務麻麻(因為佢地唔多睬人)
最大問題係:慢!已經冇乜客,仲每樣嘢整成世都未ready!!!! 😤😤
qq上次中伏好似係咖啡店?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-30 08:48 PM 發表

係!!!
果間整隻死人青蛙拉花嘅垃圾豆漿latte😤😤
仲要拉隻核突青蛙

祝各位爐友2021年身體健康,新年快樂

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-1 12:58 PM 發表
香港仲有呢啲咁硬膠嘅人
無得救青山都唔收

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2021-1-1 06:24 PM 發表

謝謝,希望疫症後,我可以重新找到自己方向。由黑暴到疫症,這年半,我完全迷失左人生。過往對自己既自信,完全無晒,好似呢年半無論工作同個人生活上,都迷失左方向
加油啊!

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-2 02:50 PM 發表
年紀輕輕就有咁嘅思想,認真可怕。
睇佢幾時仆街比人拉啦

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-2 08:43 AM 發表
許智峯指滙豐取消其及家人信用卡 要求監管機構調查
https://www.hk01.com/article/569108?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

你有咩資格要求監管機構調查?
條仆街係咪唔記得自己係著草呀~銀行點知你有無錢還呀就緊係取消你信用卡啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]