• 瀏覽: 717,506
  • 回覆: 95
  • 追帖: 159
引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-22 11:21 AM 發表

其實一般呢種人都係好鐘意玩自我感動,
同埋自戀, 做少少嘢都會自我感覺良好, 歸根結底就係自我中心,
舊年我被曱甴搞到返唔到屋企, 同我閨密呻咗兩句(知佢黃, 但佢平時根本拗唔過我), 然後佢响言語之間話我抵死,
於是我直接問佢咁講咩意思, 佢知自己講錯嘢, 即刻想兜, 無論响Line同whatsapp都好,
佢同我解釋嘅任何說話我都冇再睇亦冇再回, 我已經當冇咗呢個朋友,
佢之 ...
你呢個朋友無左唔可惜

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 a_drew 於 2020-12-22 12:50 PM 發表

所以香港班曱甴成日話澳門奶共,要杯葛澳,都無腦
咪杯飽佢,都痴孖根班無腦曱甴

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-12-22 09:00 PM 發表

我都係,舊年用5小時返工,5小時放工,同個黃友呻兩句,佢竟然話我唔體諒曱甴,即刻 block 唔使再講
真係痴9線,要體諒搞破壞既人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-23 01:18 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201223/mobile/bkn-20201223124128498-1223_00822_001.html
有一個曾經起隔離營隔離嘅女人逃離醫院
又一件

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-24 12:06 PM 發表

所以我到而家都諗唔明,中國究竟做咗啲乜嘢可以令到呢班人無時無刻都反中國?
一日到黑咪講六四,無人權,做假果幾味

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-24 12:20 PM 發表

西方國家無做假嘅?西方國家好有人權?根本上西方國家就冇資格話中國做假同埋中國冇人權。
佢哋邏輯,西方做就無問題,中國做就有問題,即係崇洋,鬼佬放個屁都話香薰來

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-24 12:28 PM 發表

按照佢哋嘅邏輯,即係西人為所欲為,中國人乜都唔做得,一世都要被西人支配?
曾經同一個yc係黑暴時拗,我話咁樣破壞暴動法外國一早開唒槍,佢就答我話香港開槍就係六四,我即刻話呢啲咪雙重標準~從佢既答案,其實真係認為西方做乜都得既奴性

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-24 12:22 PM 發表

呢班傳媒一日仲起香港,佢哋就只會繼續對年輕人進行洗腦。所以,將來一定要對呢啲傳媒進行大清算。
爛果臘腸呢兩間應該要比清算

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-24 12:53 PM 發表

呢兩間就肯定要清算。不過我最想香港電台被清算,呢間嘢咬政府糧,理應啲節目應該係要讚揚內地,讚揚香港政府。事實上就係相反,香港電台好多節目都係抹黑內地,抹黑香港政府,呢啲手指拗出唔拗入嘅電台,仲要來做乜?留番起度俾黃絲散播謠言?
岩~漏左呢間嘢最好執左佢

引用:
原帖由 naly 於 2020-12-24 01:38 PM 發表

因為黃人太多, 所以某D唔太高調都會唔理佢, 而有D就係之前太高調, 黑暴之後知道大件事, 所以已經唔點出聲, 不過俾人搵返之前D野出來。 
阿周先生除左同豬瘋果張相,仲有咩黃行為之前表現過

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-24 09:09 PM 發表

早幾日睇咗個外國新聞節目,講美國波音造假,所以787同737Max兩款新機都相繼出事!
呢啲香港傳媒無一個會報

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-24 10:49 PM 發表

前幾日大家估計會有冬至群組.....😱
今日真係有一家人....
好快有聖誕群組,除夕群組

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-25 09:29 AM 發表

昨日無人搞事但街頭人頭湧湧...
尋日我三點半收工,公司樓下商場已經人頭湧湧香港人真係去少陣街都唔得

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-12-25 04:31 PM 發表

旺角仲誇張, 遊人如鯽.

有人話抗疫要當一埸戰爭來打.

但市民態度就話之理,
繼續出街同聚會.
清不到零就是政府問題
無錯~張醫生日日苦口婆心勸極都唔聽,啲市民覺得自己無責任咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2020-12-26 05:51 PM 發表

因為曱甴文宣不斷製造謠言,以抹黑國產疫苗,呢啲謠言害人不淺
我個黃絲細妹居然信晒曱甴文宣,聲稱有位內地的母親的女兒接種國產疫苗💉後全身癱瘓,叫全家人唔好接種此款疫苗💉
但是佢地又唔提下打美國的輝瑞疫苗💉的人出現面癱剩係識製造謠言及抹黑國產疫苗💉我自己一定會支持及接種 ...
啲黃嘢真係完全唔睇新聞信唒Facebook

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]