• 瀏覽: 717,609
  • 回覆: 95
  • 追帖: 159
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-14 07:45 PM 發表

咪好似果個吳x雪
我仲記得佢d語氣
講新屋嶺果時
好似做話劇咁😓😓😓
呢款人:幼稚,低能,蠢,假,妄想症(or精神病),睇自己太緊要(自視過高)..!..
基本yc都係咁既病徵~幼稚低能蠢但又覺得自己好醒好覺醒好有分析力好有腦先死

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-15 01:17 PM 發表

最憎呢啲人,周圍都爆成咁仲去酒店stayaction,唔小心中咗招又可能累到其他人,跟住又係度怨天怨地。
其實唔想疫情爆發得咁厲害,真係應該減少自己嘅社交活動。唔係政府有再幾嚴厲嘅防疫措施,疫情依然繼續大爆發。
真係好討厭,都唔知有乜好staycation,玩少陣會死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋深情的駱駝 於 2020-12-15 07:46 PM 發表

好耐沒上黎香討,特登黎番大叔既帖,真係要多謝大叔同香討時政版既幾位大佬,令我係舊年香港最動蕩、最絕望既時候有心靈寄託,亦都相信前路會有光明!今年九月辭左職準備考PC,下個星期二去總部面試,希望一切順利!再一次多謝大叔,某種程度上,你係我下定決心去考警察的原因之一,多謝你!
師兄,祝你成功!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-15 08:11 PM 發表

收到風真係有公務員寧願辭職去做BN(O)乞兒都唔肯宣誓,我都好佩服呢D深黃友可以表忠英國,令政府少左堆拖後腿的人
咁咪好囉~政府又乾淨啲,佢又唔洗咁痛苦咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-15 09:57 PM 發表

最奇怪係
越幸福d人越多嘢投折.....
比起前幾代人,宜家呢一代太和平
所以身體頭腦心智反而好軟弱⋯⋯
係呀~少少唔順意就放到大一大負能量爆燈投訴多多自我中心到不得了

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-17 12:00 PM 發表

有名有通告
唔可以再屈中國隱瞞
高雄嗰五隻就真係死咗都無人知喇
台灣依啲又無人追究仲話手足丫,啲人到底訓醒未

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-17 01:37 PM 發表

俾人潑雞屎班賤種都唔敢再出聲啦!
係喎~無唒聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-12-20 05:28 PM 發表

呢條李運強,如果係響內地,晨早已經用人面識別捉乸左佢啦,仲有得走咩,香港真係落後緊幾十年
睇來又係一隻自私到爆既老曱甴

祝大叔和各位版友冬至快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-21 09:19 AM 發表

佢個樣+全黑(帽外套長褲)外表已經令我覺得好大機會佢係黃同有心攬炒社區播毒
簡直係標準曱甴裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-12-21 01:48 PM 發表

世事都被黃畜看透,彷彿只有牠們才知道嘛
係架~佢哋唔睇新聞,大陸有零星個案都有報出來,佢哋就話大陸隱瞞疫情,但話明隱瞞,佢哋又知架喎,然後又話大陸啲人民唔知,咁點解你班黃嘢又知,佢哋啲邏輯係無邏輯的

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-21 02:48 PM 發表

佢哋對十二瞞徒係獄中行為仲清楚過大公文匯
我諗比獄警仲清楚呀

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-12-21 04:25 PM 發表

我又諗起上次我個fd好熱心咁問佢個YC網友知唔知大陸邊到有病例無上報,我個fd好同意我既見解—即刻報比CY知拯救大陸同胞,結果出謠言戈條友成篇野剷晒
我記得你講呢個事件,真係好鬼好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-21 10:38 PM 發表

今日仲有一單
記協敗訴
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20201221/s00001/1608519413053/記協稱警妨礙採訪提覆核-高院裁敗訴
認真高興

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 muihin 於 2020-12-22 12:32 AM 發表

睇下澳門。。。 公佈之後當晚就即行21日啦, 行動迅速,又唔會咩14日後+7日家居。。。 搵來搞
澳門好似公佈一個鐘頭後就即做

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]