• 瀏覽: 753,248
  • 回覆: 95
  • 追帖: 144
+435
好丫~拉唒返去就岩

引用:
原帖由 kylohk 於 2020-12-9 03:03 AM 發表

之前藍人唔敢出聲為成個社會氣氛帶黎一個錯覺,嚴重誇大佐泛暴派嘅支持度,等班人越黎越過份。

多啲藍人肯出聲,等班黑暴感覺自己變成過街老鼠,就自然唔敢再喺公眾場合發表佢哋嘅"偉論"。

羣眾壓力夠高可以搞到黃人無論喺公眾地方或網上都播唔到毒,甚至慢慢張佢哋變藍,最終連國安法都唔駛用。
之前出聲咪比班畜打到半死真係唔驚咩,所以班畜咪越來越氣焰以為真係咁多人支持

引用:
原帖由 sellkiss 於 2020-12-9 08:02 AM 發表

真係想像唔到有人咁無人性到要毀滅自己住緊嘅地方。到底係為乜?仇恨,錢?
仲要大把人撐都痴唒線架啦

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-12-9 08:28 AM 發表

實際上宜家雖然黃屎縮,多咗藍色聲音,不過黃屎嘅勢力喺好龐大嘅,廿年嘅通識教育有二百萬真喺唔出奇
黃屎係少左出聲無咁氣焰,不過底果浸都仲係屎色無得救~有時對話中都係反映佢哋啲反中思想無得救架啦~依家擺唒事實班出去沖既收唒錢,佢哋都唔會認自己當初係7頭排去撐,一班垃圾

引用:
原帖由 lilily97 於 2020-12-9 11:44 AM 發表

上年睇到呢黑衣人日日搞破壞,睇到火都黎,而且不停向警察挑引,而警力不足又無力反抗,我都好想打爆電視機.最唔明白,系有好多人支持佢地,覺得佢地無錯,爭取自由,果大半年,無晒好多朋友,好多親戚亦有黃到爆,我以為自己系別的時空裡,一切系幻覺
係囉~平時好友善既同事,識左廿幾年既好友,全部支持班黑暴去打爛自己屋企,仲話係政府逼既,真係以為自己唔係生活係同一個時空

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-9 01:06 PM 發表

我家傳統年初二喺阿媽屋企拜年
當日成班人一齊睇電視鬧爆班暴徒
過年都唔俾人開開心心
新年流流都咒佢哋打耙
記得果日一早開電視就睇到暴動畫面,交通警開槍救同袍,新年流流就指住電視來鬧

引用:
原帖由 a_drew 於 2020-12-9 01:20 PM 發表

香港班曱甴太無知!學人講國際標準
係井底睇國際

岩岩黃屎又過來洗我腦,話岩岩通過警察加人工丫,依家無人反對架啦,洗唒啲錢架啦,遲啲又要比錢阿爺買疫苗啦乜乜乜呀死緊啦香港無唒錢啦~~~~

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-12-9 05:38 PM 發表

同佢講: 警察要對付班黑暴漢奸咁辛苦, 加俾佢地抵俾啦.
疫苗當然要俾錢買加啦. 問下佢邊度有免費既囉.
我都係咁回應,話唔同阿爺買唔通同死鬼佬買

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-9 06:35 PM 發表
大台新聞訪問個女人係咪痴痴地,問佢封邨嘅意見,佢就話"點解唔追究跳舞群組?"
岩岩有睇~成隻黃屎款,講嘢九唔答八

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-12-10 04:34 AM 發表
Fb有人傳佢走左路,大家有冇收到料係真定假?
走左仲好~呢停賤精去到外國好快 比人遺忘零影響力架啦

引用:
原帖由 happyfatcats 於 2020-12-10 01:38 PM 發表
黃group不斷煲冇人反對下警隊加人工, 其實新聞係咁,源自經濟日報
'至於其他部門的追加撥款,大部分是公務員上年度的薪酬調整,而今年已表明會凍薪'

即使警隊有份追加咪又係上年嘅人工或者ot錢,難為香港人個個都叫我讀過下書,連去求證都費事,其實未必係懶,而係根本心腸壞😏
班黃畜係肯求證既,舊年就唔會咁多831新屋嶺啦,反正佢哋只會想聽佢哋想聽既嘢,無需用腦分析

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-12-10 04:26 PM 發表

今日在中銀搞啲嘢,見啲老人家問啲客戶服務嘅後生一啲人仔轉賬問題,個後生dklm無禮貌兼嫌人煩,😳另有人搞大灣區戶口,另一個後生焗做但表現愛理不理!🤪咩料呀,討厭中國都唔應咁對啲客戶呀?做咩仲要在中資企業做事出糧呀?dklm😠
早排中銀咪話可以香港手機號碼開大陸戶口,我媽子走去中銀問,問左兩個都答佢話要有大陸電話先開得架~我上網睇大大隻字話香港手機有得搞喎,都唔知係咪啲職員唔想搞就話要大陸號碼~有無板友成功用香港電話號碼開到?

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-10 04:53 PM 發表
TVB News 肥曱甴

又係指定演員

引用:
原帖由 科姐 於 2020-12-10 04:59 PM 發表

我係櫃位姐姐話我知呢個消息喎
所以睇完之前版友講啲職員咁既態度,堅懷疑啲職員係咪唔想開

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]