• 瀏覽: 752,818
  • 回覆: 95
  • 追帖: 144
+435
支持大叔

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 11:23 AM 發表
許痴瘋以佢在香港的的罪名,應該唔算重,但搞到咁就要走佬? 好似唔多值得,除非身有屎,仲有嘢等住佢.
應該仲有啲大單嘢依家未爆出來著定草先

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2020-12-5 01:56 PM 發表

剛搵到,下星期開始返工
恭喜唒呀師兄,都算好快搵到,祝你新工順利做得開開心心

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-5 08:37 PM 發表

今日個男醫生著到去街市買餸一樣,記招就著得整齊點啦
街坊裝上陣

引用:
原帖由 乾坤360 於 2020-12-5 11:40 PM 發表

邊個係阿唐?
嬰兒?
係呀,佢老婆郭輸錢

引用:
原帖由 dustin 於 2020-12-6 11:37 AM 發表

你真厚道,唔靚仔?佢直情成個mk pk仔小家種樣,見佢成日訪問扮到有為青年咁我放想嘔。
睇到佢啲誇張表情真係想嘔

引用:
原帖由 diverstranger 於 2020-12-6 01:08 PM 發表

呢一代嘅漢奸走狗,佢算係我最討厭嘅其中一隻。佢同逗號係最陰險嗰兩條狗。
師兄邊個係逗號?

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-6 01:19 PM 發表

鄺俊宇曾六戰會考 「鄺神」點解愛「逗號」?
https://topick.hket.com/article/1497346/鄺俊宇曾六戰會考    「鄺神」點解愛「逗號」?
thx原來係呢條友

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2020-12-6 04:47 PM 發表

希望大叔快啲搵到心水工作

我都好好彩啊,托呢度既師兄師姐鴻福轉到工,過多排就可以番新工,總算可以擺脫我啲低能黃屍同事,希望新工會遇番多啲正常人,由上年開始同班低智生物共事真係嘔好多血
恭喜~祝你新工順順利利開開心心~

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-6 05:37 PM 發表

又唔係政府迫佢哋返嚟
返嚟住酒店當然要自費
叫政府俾錢既人真係痴線
酒店業又博大霧
夠膽死叫政府保證入住率去到八成
乜9嘢都話要政府比政府補貼真係short上腦

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-6 05:47 PM 發表

如果唔係話張醫生個老公有病
佢唔出現就只會認為佢放假休息吓
但突然換人真係好擔心佢老公有事
希望張醫生老公平平安安

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-6 05:49 PM 發表

其實除咗曲奇,仲會有咩丹麥貨?
見過一塊田超市有得賣丹麥雞同豬扒

引用:
原帖由 dio1890 於 2020-12-7 11:50 AM 發表

弱智唔呃低能嘅黃畜仲可以呃邊個。。。
唔低能都唔會做黃畜啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-8 06:32 AM 發表
"石禮謙認為,香港係國際城市,唔係一個普通嘅內地城市,更指「大灣區唔係本港救星,只係配合香港發展」,唔認為將所有香港青年送上大灣區就可以解決問題。佢話以前港商到內地發展「出糧畀人」,同𠵱家青年「收人工」係兩回事,關注港青嘅競爭力能唔能夠拍得住內地大學生,又強調香港嘅成功唔在於內地投資幾多錢嚟香港,「香港嘅成功,係點樣幫國家面對世界,吸收世界嘅投資」。許正宇回應話,香港係「優質藍籌股」,了解內地亦同 ...
仲咁大香港主義,覺得大陸仲圍住香港轉,真心未訓醒

引用:
原帖由 科姐 於 2020-12-7 08:29 PM 發表

佢個樣好邪惡
佢講嘢發言果陣真係作狀到嘔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]