• 瀏覽: 53,809
  • 回覆: 351
  • 追帖: 2
+2
嗰度係玖瓏山唔係九肚山,個度d house 好多冇人住,喺嗰度買樓係好奇怪,真正有錢人一定唔會買

黑金?

一定充公所有資產

引用:
原帖由 k514 於 2020-12-2 19:46 發表
一係有錢仔,一係錢洗黑錢,如果查到黑錢,兩母子......
其實香港好多有錢佬, 但唔會讀浸大.. 就算真係讀, 都唔會玩學生會.. 而且, 呢條友既行為舉止都唔似一個有錢人.

https://www.youtube.com/watch?v=jChhrWbpHCA

呢D 好易睇架姐.

淨係資金來源,都有排解釋

引用:
原帖由 買大陸股等數錢 於 2020-12-2 07:46 PM 發表

你講緊你哋曱甴收緊既賣國黑金?你都收唔少?真係曱甴倒轉曱甴,遲d國安搵埋你?
我非黃非藍,只係睇見e度D5毛言論太低莊,水平其劣,實在太不堪,覺得祖國d維穩費倒落海,出聲提下姐

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 06:37 PM 發表
Ariel看到這段新聞警方上門拉人的地點係九肚山都覺得好奇怪,這個地段都是豪宅區,浸大是本地的平民大學,浸大生住豪宅區,不太尋常。

Ariel追查之下,知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。

「澐灃」由永泰及萬泰合作發展,據公開成交記錄顯示,「澐灃」這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,當時成交呎價28522元,即是市值逾6 ...
應該republic

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-12-2 19:52 發表

我非黃非藍,只係睇見e度D5毛言論太低莊,水平其劣,實在太不堪,覺得祖國d維穩費倒落海,出聲提下姐
即管睇下最後查成點咯. 現在只係疑似姐. 不用緊張.

有錢係其實係個人表現, 風格係睇到出來的. 你覺得佢係有錢仔, 唔係黑錢的話, 即管睇下點.

越查越精彩

香港黃畜係咪覺得自己好酸,好廢,好傻

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-2 07:23 PM 發表
曱甴母子落格黑金!!傻仔去衝啦!!!
廢人講什麼

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-12-2 07:52 PM 發表

有啲曱甴最愛扮中立。不如你又講吓單親媽媽,既然咁有錢,應該比好多資源一粒仔去學英文什至留學,可惜個仔英文仲屎過菲傭,即係屋企連菲傭都冇

咁有錢唔送去外國讀書? 咁少有...

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 07:49 PM 發表

其實香港好多有錢佬, 但唔會讀浸大.. 就算真係讀, 都唔會玩學生會.. 而且, 呢條友既行為舉止都唔似一個有錢人.

https://www.youtube.com/watch?v=jChhrWbpHCA

呢D 好易睇架姐.
唔好睇死人,遲D咪係龍定係蛇囉

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-12-2 07:52 PM 發表

你非黃非藍?人哋鬧黑暴曱甴就代表維穩?香港大把隱形富豪,但我就係唔相信方仲賢係呢一類人。隱形富豪行事低調,唔會撐黑暴恐怖分子。屋企有錢有樓,唔會想香港亂,搞死香港對有資產嘅香港人有乜好處?有錢人要犯法,更加唔使親自出手,由九肚山去深水埗買鐳射筆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]