• 瀏覽: 15,161
  • 回覆: 144
+2
拉佢坐監啦

引用:
原帖由 hum~ 於 2020-12-2 17:36 發表
至少侵侵支持一個中國,拜登就支持新疆台灣西藏獨立。
條老野,邊度記得講過D乜吖

收完錢可能記得D既~~~

侵侵為美國放棄富豪生活
拜金為富豪生活放棄美國

⋯⋯

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-12-2 05:00 PM 發表
美國總統特朗普早前宣布特赦在通俄案中認罪的前白宮國家安全顧問弗林惹起外界爭議之際,最新消息指,司法部掌握到證據,指疑似有人以金錢賄賂白宮,換...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201202/_2020120215232224898.jpg

侵侵肯定身有屎,只係好多腦殘人覺得佢好香,仲當佢神咁拜

新聞來源連 ...
搵香港黑犯民啦

攬炒成功

真係多多花生都唔夠用

剩係抗疫不力,累死咁多人,相信民間都唔會放過佢。
一旦告得入,佢破產都唔掂。

棄車保師

引用:
原帖由 咕咕700 於 2020-12-2 17:59 發表
犯什麼罪
佢係川建國同志

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-2 05:09 PM 發表
所以早有傳聞,特朗普曾與拜登會面,特朗普以「權力順利交接」作威脅,要求拜登當選,向特朗普一家簽發《特赦令》,就如四十多年前卡特赦免尼克遜一樣。但拜登聽畢特朗普一家罪行後,當面拒絕特朗普。所以,特朗普在權力交接方面處處不合作,務必要拜登接手時,只收到一個「爛攤子美國」。
即係喪侵一家罪大惡極!😖

不如賭下佢敢唔敢特赦自己仲好啦

on9一定唔會唔係就唔會有和平交接

引用:
原帖由 seikohk 於 2020-12-2 06:56 PM 發表
不如賭下佢敢唔敢特赦自己仲好啦
喪侵有諗過即時辭職,由彭斯做總統特赦佢。

黑金金主僕街了!曱甴哭吧!

引用:
原帖由 sng850 於 2020-12-2 06:58 PM 發表

喪侵有諗過即時辭職,由彭斯做總統特赦佢。
夠話彭斯唔制,陪上自己政治前途……除非條件夠食過世又唔同

侵侵行事雖然狂妄
計算自身利益最精叻
離任前
佢一定會特赦自己及家人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]