• 瀏覽: 3,727
  • 回覆: 27
+3
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-12-3 08:59 AM 發表

睇下點
睇下點? 話口未完今日就有隻漢奸起碼要踎到4月16 佢D走狗伙計今日收曬聲, 成個世界靜曬

引用:
原帖由 武林高手 於 2020-12-2 11:00 PM 發表

咦!呢排你吠少咗喎!係咪收唔到錢呀?
唔巧提啦!拖糧中……遲D要去勞資審栽處

引用:
原帖由 樹上疑惑的樓主 於 2020-12-2 04:54 PM 發表
2020年12月02日16:33 最後更新: 16:36
浸會大學學生會署理會長方仲賢今日早晨被警方拘捕,涉「公眾地方管有攻擊性武器」、「抗拒在正當執行職務的警務人員」及「妨礙司法公正」等罪名,下午獲准以1萬元保釋,案件將於12月8日提堂。警方今早向傳媒簡報案情時表示,此次拘捕行動是在完成深入調查與及徵詢律政司意見後作出。
https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2020/12/2020120214143224717-1024x593.jpeg方仲賢。 ...
往豪宅就撐政府?

呢D咪醒囉,無收錢果D就低低地

引用:
原帖由 樹上疑惑的樓主 於 2020-12-2 04:54 PM 發表
浸會大學學生會署理會長方仲賢今日早晨被警方拘捕,涉「公眾地方管有攻擊性武器」、「抗拒在正當執行職務的警務人員」及「妨礙司法公正」等罪名,下午獲准以1萬元保釋,案件將於12月8日提堂。警方今早向傳媒簡報案情時表示,此次拘捕行動是在完成深入調查與及徵詢律政司意見後作出。
https://media.bastillepost.com/wp-content/uploads/blogger/2020/12/2020120214143224717-1024x593.jpeg方仲賢。 ...
說不定小方剛認了個富豪後爹呢!🤭🤭

奸姦狡狡又煎又炒!
忠忠直直終須乞食!
又呃又騙大富大貴,
老實做人無淡好食!

都唔知乜嘢世界!

大嶼山石壁監獄
青山綠水,鳥語花香,對佢更合適..

呢條契弟過億身家,畏罪潛逃英國的許智鋒最小幾億財富。

Icac去左邊?收左皮

引用:
原帖由 hoishui 於 2020-12-6 08:33 AM 發表
呢條契弟過億身家,畏罪潛逃英國的許智鋒最小幾億財富。
呢條契弟應係重要棋子之一,同黃之鋒咁上下,
佢買雷射筆被捕當日,除咗搞尖沙咀觀星示威,連泛民大佬都跳提出嚟鬧警方
郭家麒更加開記招示範雷射筆點用

台灣俾了20億搞局!中間用少少唔覺

引用:
有錢收有天使,萬一被拉有法官放人,傻嘅先唔參加

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]