• 瀏覽: 5,404
  • 回覆: 48
科大生周梓樂死因研訊今(2日)踏入第13日,法庭繼續播放停車場及附近一帶的閉路電視片段,可見梓樂被發現出事之前約20分鐘,曾有人在下層拉出消防

法庭明日將會審視停車場照片了解環境,亦可能會傳其他處理證物的警員,講述梓樂當晚的通訊記錄。

個個開周庭瘋哥........咁我update la
聽日有新野了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/556521/周梓樂死因-周出事前不久-曾有私家車及單車駛過停車場

仆街仆到重傷。
然後比黃撚醫護心外壓壓爆埋佢心。
咪死撚左LOR。

查成日一個警察都影唔到,果D 屈人既文宣係咪要出黎跪地認錯呢。

點解係停車場行黎行去??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
唔知8+1棺敢唔敢判隻曱甴死於被他殺?不過唔係比差佬,而係比其他同類呢 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2020-12-2 16:30 發表

仆街仆到重傷。
然後比黃撚醫護心外壓壓爆埋佢心。
咪死撚左LOR。

查成日一個警察都影唔到,果D 屈人既文宣係咪要出黎跪地認錯呢。
唔好咁講個小朋友,
法官讚佢好優秀做得非常好,
段校長遲D會頒張
   最年輕一級榮譽醫科生證書給他

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-2 04:24 PM 發表

科大生周梓樂死因研訊今(2日)踏入第13日,法庭繼續播放停車場及附近一帶的閉路電視片段,可見梓樂被發現出事之前約20分鐘,曾有人在下層拉出消防

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201125/408362264303767552032761.jpeg/ZxP5brrJANDRvp-HW21pSDuGQ-S4sV8QJDTYhCQ02IQ?v=w1280r16_9
拉鳩隻垃圾急救畜啦
襟死佢D手足

成件事發生前後都係得d黃人係附近...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-12-2 04:40 PM 發表

成件事發生前後都係得d黃人係附近...
x 2

回覆 引用 TOP

黃人呢個時候夠鐘潛水

自己戇鳩跌死都唔知搞咁多野做乜撚,囇時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2-12-2020 04:24 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201125/408362264303767552032761.jpeg/ZxP5brrJANDRvp-HW21pSDuGQ-S4sV8QJDTYhCQ02IQ?v=w1280r16_9
越來越多證人浦頭,可見當日停車場內並非人跡旱至,而係人來人往
若周梓樂事前曾被追捕,或與克警發生爭執,最後被人推落樓,停車場係冇牆的,附近一定有人聽到嘈吵聲
而且現場幾百架車,幾百個車cam,乜都影到啦

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-12-2 05:32 PM 發表

越來越多證人浦頭,可見當日停車場內並非人跡旱至,而係人來人往
若周梓樂事前曾被追捕,或與克警發生爭執,最後被人推落樓,停車場係冇牆的,附近一定有人聽到嘈吵聲
而且現場幾百架車,幾百個車cam,乜都影到啦
原來咁多9人.............曱甴之前重話差佬打暈佢再掉落樓tim
DKLM 個個證人都話見唔到, 岩岩路過(零晨黎wor), 又冇煙又冇勁味

成件事越揭越臭,周梓樂's老豆誓估唔到個仔嘅死唔關警察事,由始至終個仔都係死係黑暴曱甴手。

On9曱甴跳磗,自己跳能死左!浪費公帑幫條廢人查死因,白9痴

成個場都有兄弟站岡,竟然無人敢講發生麥事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]