• 瀏覽: 40,488
  • 回覆: 523
  • 追帖: 1
+26
罪有應得

附件

1f94d0e6d2f64abe4558c42d784af0f16ba8acf6_n.jpg(54.44 KB)

44b1996c1706cef1e00b81862d2ce5dd7b1b9901_b.jpg(41.54 KB)

唔怪之得被捕之前呢三件嘢全力谷「披廚岸」眾籌啦,原來要坐監都有收入,叻仔叻女,黃絲之光呀真係!

黃之鋒囚13個半月

從此進出監獄

咁少?

引用:
原帖由 顛顛 於 2020-12-2 03:45 PM 發表
咁少?
好過無啦。

黎智英有乜感想

引用:
原帖由 形象好氣質佳 於 2020-12-2 03:39 PM 發表
「香港眾志」成員黃之鋒,周庭及林朗彥,去年參與6.21示威呼籲示威者包圍警察總部,早前3人分別承認煽惑和組織參與未經批准集結等罪,今午於西九龍法院判刑,3人分別判囚。周庭申請保釋等待上訴被拒。

王詩麗裁判官形容3人在社運日益增加的時候犯案,而且屬夥同犯案,分工合作,意圖透過言語和行為煽惑他人參與本示威活動。

就第一項控罪煽惑他人明知而參與未經批准集結,裁定黃之鋒及林朗彥入獄7個月,而周庭入獄5 ...
唔係喎,羅湖聰唔使坐,仲臘在千幾個走路歎世界。

今晚買兩支大藍妹賀一賀佢先🍻

恭喜求仁得仁

時代垃圾

太少啦,想到牠們對香港的傷害,無法原諒。

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-12-2 03:49 PM 發表

唔係喎,羅湖聰唔使坐,仲臘在千幾個走路歎世界。
羅湖聰叻仔黎為左錢為左去外國,自己親生老母都唔認

扺死,罪有應得。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]