• 瀏覽: 14,953
  • 回覆: 253
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-12-2 03:19 PM 發表
18國逾150名議員..............三個字形容...............on 能 9
18國150個議員?每個國家得8個人?仲要唔知咩議員,會唔會管地區事務既區議員咋🤔

這正是政客的高招,進可攻,退可守!永不說實。

為何川普受歡迎,因為他不是政客

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-12-2 03:28 PM 發表

其實黃絲影響力幾大。。連外國議員都加入玩下...中國文宣比哩班人差好多,黃文宣可以扭撗拆曲...黑白顛倒,指鹿為馬。。中共望塵莫及
調轉頭走犯嘅是白人國又會點呢,呢班大賊們還要犯"䇿劃殺警"一等死罪,根本拉不上政治及民主自由嘅事,好明顯是刑事犯事敗後著草走佬係咁簡單

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2-12-2020 16:10 發表
「香港故事」成員李宇軒等12名港人,在今年8月擬從本港偷渡往台灣時,被廣東海警截獲,隨後被扣押在深圳市鹽田區看守所。18個國家逾150名議員...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201202/_2020120214434339419.jpg

【潛逃台灣】18國逾150名議員聯署致信林鄭 促確保被捕12港人得到公義。。 ...
聯署有用嘅咩?
有嘅話
真正中國香港人聯署中央
判班仆街『死刑啦』

鬼 佬,從來都是沒有公義,何來有公義講呢?

12暴徒 畏罪走佬 逃避責任  信錯政棍  慘被篤灰  被人出賣,  自投羅網,   吹咩唔脹,  告幾條罪----非法入境,  無牌駕駛船隻,  船隻沒有足夠救生設備,  拒捕;  組織屈蛇;  最少玩足2年…..    香港暴民  抵L死  蒼天有眼  就地正法  多行不義 必遭天譴  無法無天  法治精神  齋講唔做, 龍門亂搬  輸打贏要   追究他人  自己特赦  著數攞盡   為求目的   不擇手段  老作老屈  罪加一等       所為光復  實則打劫  渲洩私慾   排斥異見  自宮攬炒,  煽惑仇恨  蒙口蒙面 打砸掠奪  火燒店舖  袖手旁觀 百業結束  人人失業  港人埋單 呢鋪點計????   有膽做冇膽認,  逃避責任只有賴,   固執不包容  嚴人寬己, 仇富嫌貧  天花亂墜堅離地   好逸惡勞,讀書不成,放蕩不羈     暴民法治  原來係咁  以怨報德   以戈為武   一鑊熟透  叫人去衝  然後鬆人    天網恢恢    善惡到頭  終有一報  時辰到已  殺人填命  欠債還錢  天公地道  有罪冇罪,  話9之理,  搵人祭旗,    斗轉星移  以彼之道  還施彼身  代罪羔羊  真唔好彩 以眼還眼,  十倍奉還   初一十五  成你貴言-----攬炒  天地同壽 同歸於盡  鬥死人多      種瓜得瓜 禮尚往來    青山依舊  綠水長流  暴民自首  唯一出路, 有錯要認  逃避責任  死路一條 轉世投胎  來生不做中國人……

淋病有權干預國家事務?
特首只係一個地方官, 係咪太睇得起呢個地方官?

有無關心下袋鼠國既監犯後代殺害無辜市民?

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-2 03:10 PM 發表
「香港故事」成員李宇軒等12名港人,在今年8月擬從本港偷渡往台灣時,被廣東海警截獲,隨後被扣押在深圳市鹽田區看守所。18個國家逾150名議員...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201202/_2020120214434339419.jpg

【潛逃台灣】18國逾150名議員聯署致信林鄭 促確保被捕12港人得到公義。。 ...
抗疫?港共都唔好得去邊

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-2 03:10 PM 發表

各國議員, 請放心, 如12著草港人無犯法, 一定會釋放, 一定會得到公義審訊.

18國福街,唔洗理佢地。

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-12-2 03:16 PM 發表
點解唔聯署俾習大大呢

係大陸捉到架喎
你講出個重點來😏

特首話我話唔到事,我想開關都開唔到!

寫信比林鄭有鬼用咩, 林鄭自己都講明無權理, 係中國政府話事.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]