• 瀏覽: 38,444
  • 回覆: 515
  • 追帖: 3
+61
若係澳洲坦克,此人已成肉醬。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-12-2 01:59 PM 發表
中國外交部發言人趙立堅在Twitter發布的一則諷刺漫畫,引發外交風波。除澳洲總理莫里森(Scott Morrison)外,澳政客、澳媒亦對此表達不滿。最新消

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201202/410776767490428928067925.jpeg/8XZWY82e42H8xU_v3gZ8PLDqggB2lxhEbh6YYW4emGE?v=w1280r16_9 ...
可惜擋坦嗰個人依然健在,換著係澳洲禽獸兵一早車埋去

引用:
原帖由 takeshit 於 2020-12-2 02:15 PM 發表
點解中國外交部發言人趙立堅可以上Twitter....  翻墻系違法
咁中國外交部.......係美國都有office

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-12-2 02:16 PM 發表

30年了,仲未搵到其他真實黑材料去對付中國,中國真係文明過虛偽西方國家。
D咩爆眼新屋嶺831佢地都係打算用同樣方法泡製, 呃足幾十年.

袁木:六四無死人

引用:
原帖由 fksimonhk 於 2020-12-2 02:18 PM 發表
若係澳洲坦克,此人已成肉醬。
做左地毯放係廳la

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-12-2 02:10 PM 發表

你奴性又發作
人地做公務員好得閒架

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-12-2 02:12 PM 發表

應該咁講 : 64有無死人我唔知,但係如果你話有,請你比證據我睇
意思畫張咁既公仔圖就系證據?

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-12-2 02:06 PM 發表
不如大家歷史重温,唔係扮好人,自由公義公正,白人侵佔澳洲

解放澳洲,交還土地給原土著,刻不容緩。

咦, 戰狼外交又嚟喎

8964 係中共既死穴,今次有花生食

呢d西方賤種番鬼民畜,當然大力發揮佢地卑鄙無疵下流賤格人渣垃圾土匪大盜賤種精神, 唔呃人唔安樂!

引用:
原帖由 yintin 於 2020-12-2 02:06 PM 發表
當然是真的, 人無事嘛

https://www.youtube.com/watch?v=rpsHEiH32ZM
exactly..再睇埋落去:tanks係幾次蹺道走,係條友係都要企係7tanks 前面。。。

引用:
原帖由 2000168fan 於 2020-12-2 02:01 PM 發表
藍絲:坦克人係假㗎
天安門喺美國,唔喺ChiNa!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]