• 瀏覽: 9,221
  • 回覆: 186
+9
引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-12-2 06:55 PM 發表

你唔用猜測,你又有咩實質研究報告作証據出呢個post呀?!
大量報告,肺炎來自武漢,
連大陸自己都講係武漢肺炎,無人屈佢!
另外多國首名確診者都是來自武漢,

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-12-2 06:57 PM 發表

大量報告,肺炎來自武漢,
連大陸自己都講係武漢肺炎,無人屈佢!
另外多國首名確診者都是來自武漢,
邊啲報告呀?!磚家。一味鳩噏。

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-2 06:56 PM 發表
SCMP
係find,唔係found

中文版
意大利米蘭國家腫瘤研究所一項研究認為,新冠病毒去年九月就已在意大利悄悄傳播,顯示新冠病毒可能比先前所認為的在中國境外傳播的時間更早。

可能?可咩能呀?

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-12-2 06:58 PM 發表

邊啲報告呀?!磚家。一味鳩噏。
新冠肺炎︰MI6前處長引用研究 稱病毒來自武漢實驗室
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aean ... 0606_00912_001.html

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-12-2 06:53 PM 發表

我唔會用猜測兩字,公信力已比世衞高!
你估世衛得一個 譚德塞話事咩,人地入面有幾十個國家,同幾百專家 ,好啦當你唔信,因為你已經洗咗腦,先入為全,你都要信美國cdc, 無理由自己國家打自己國家總統個咀, 隨時比特朗普 炒魷魚,特朗普已經炒咗唔同自己理念嘅人魷魚。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-12-2 06:55 PM 發表

你又係度幻想,同洗腦,係啦全世界都比一個窮國收賣,咁你開心未。
你仲未明我想講咩。

洗腦係環球家嘅強項,所以你要知道是你在被洗腦。

舉例香港七百幾萬人,新冠死亡數百零人。這比例是幾萬份之一,為什麼要推行全民封城?因為有劇本要跟。

封城的構思已經在2010發佈過。我本人都在香討也預言過疫情,因為都是跟住劇本行的。
導演要2022玩完,到時 World Economic Forum 的「The Great Reset」會達到目的,完滿完成開幕儀式。

可是歐洲已經大部份人醒覺,所以有大型抗議。留心下世事,就不會後知後覺。香港畀人搞亂檔,都是因為咁後知後覺的性格。

引用:
原帖由 小室 於 2020-12-2 07:10 PM 發表

你仲未明我想講咩。

洗腦係環球家嘅強項,所以你要知道是你在被洗腦。

舉例香港七百幾萬人,新冠死亡數百零人。這比例是幾十萬份之一,為什麼要推行全民封城?因為有劇本要跟。

封城的構思已經在2010發佈過。我本人都在香討也預言過疫情,因為都是跟住劇本行的。2022玩完,到時 World Economic Forum 的「The Great Reset」會達到目的完成開啟儀式。

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-12-2 07:04 PM 發表

新冠肺炎︰MI6前處長引用研究 稱病毒來自武漢實驗室
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200606/mobile/bkn-20200606020529015-0606_00912_001.html
哈哈哈 你竟然信呢個軍情六處資料,佢廿年前夠有報告實牙實齒話伊拉克有「大殺傷力武器」啦,發動戰爭打完人,最後搜到啲咩呀?!
事後調查呢個軍情六處夠膽死將「電影情節」當「情報」呀。畀個報道你睇啦。
https://www.chinatimes.com/amp/hottopic/20160707004520-260803

都話你滿腦幻想當真啦

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-12-2 07:05 PM 發表

你估世衛得一個 譚德塞話事咩,人地入面有幾十個國家,同幾百專家 ,好啦當你唔信,因為你已經洗咗腦,先入為全,你都要信美國cdc, 無理由自己國家打自己國家總統個咀, 隨時比特朗普 炒魷魚,特朗普已經炒咗唔同自己理念嘅人魷魚。
一定要譚德塞講野先叫世衞?

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-12-2 07:16 PM 發表

哈哈哈 你竟然信呢個軍情六處資料,佢廿年前夠有報告實牙實齒話伊拉克有「大殺傷力武器」啦,發動戰爭打完人,最後搜到啲咩呀?!
事後調查呢個軍情六處夠膽死將「電影情節」當「情報」呀。畀個報道你睇啦。
https://www.chinatimes.com/amp/hottopic/20160707004520-260803

都話你滿腦幻想當真啦:smile_3 ...
武漢肺炎就係武漢爆發,邊個磚家都兜唔返

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-12-2 07:16 PM 發表

一定要譚德塞講野先叫世衞?
所以世衛關 譚德塞乜事,關中國乜事, 裏面有好多美國醫學專家, 譚德塞只不過係代言人,甚至乎投票佢都冇得投。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-12-2 07:22 PM 發表

所以世衛關 譚德塞乜事,關中國乜事, 裏面有好多美國醫學專家, 譚德塞只不過係代言人,甚至乎投票佢都冇得投。
大陸唔洗再賴皮,去到底就係武漢肺炎

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-12-2 07:16 PM 發表

都話你滿腦幻想當真啦:smile_3 ...
所謂「疫情」,各有各自的政治導向演繹。

如果你硬要說某某角度的演繹是幻想,那麼其實該說一切都是幻想,這比較近乎現實。因為這病毒根本就是重新定義的現象,「疫情」是一個刻意的結果。

流感年年都有。但唯一唔同的是我們不會為了流感封城。封城是政治設計,和醫療科學無關。

引用:
原帖由 小室 於 2020-12-2 07:26 PM 發表

所謂「疫情」,各有各自的政治導向演繹。

如果你硬要說某某角度的演繹是幻想,那麼其實該說一切都是幻想,這比較近乎現實。因為這病毒根本就是重新定義的現象,「疫情」是一個刻意的結果。

流感年年都有。但唯一唔同的是我們不會為了流感封城。封城是政治設計,和醫療科學無關。
依家係武漢肺炎,唔係武漢流感,
大陸用生化武器殺左140萬人

引用:
原帖由 富士康蘋果送中 於 2020-12-2 07:26 PM 發表

大陸唔洗再賴皮,去到底就係武漢肺炎
大陸 賴唔皮賴, 唔關我事,但你死剩把口,我就覺得好好笑,你以為自己係邊個。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]