• 瀏覽: 4,693
  • 回覆: 61
+4
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 21:29 發表

我知你好自卑
但CNN攞到赤共隱瞞疫情文件係事實
如果你講吓電子煙果啲文宣好過啲嘅話就盡情講啦
中國人只懂飽食好死,有啲嘢,例如做人尊嚴,係夏蟲語兵
你好意思講隱瞞?!
中國地區政府隱瞞極, 中央都係最早自發去投案通報, 其他民主國家呢?  嗰個不停hard sell 民主嘅大國, 驗到2019年12月中一早就有大量市民有抗體, 證據確鑿, 到今日都唔肯開棺驗屍, 更唔好話認錯負責了.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-2 09:37 PM 發表

搞笑了,發現唔到,不等於無隱暪。

事實上,美國收到通知後,侵侵二月都話美國無問題。當時美國既檢測量極低,但係陽性比率極高。

一話你認為侵侵係白宮對住記者光明正大鳩up,就唔叫隱暪了?
人地行民主
傻佬9up大家可以繼續獨立行事
唔使配合佢圓謊
民眾自決生死都唔使恐慌
只懂吃飯嘅中國人就去搶白醋板藍根

引用:
原帖由 貓男 於 2020-12-2 10:34 PM 發表

北韓同新西蘭做得ok我認同, 不過, 純得個守, 有分享成功嘅經驗? 有協助鄰國抗疫?

呆灣嘛, 解釋唔到0確診卻不停有輸出, 呵呵~ 我就唔評論啦.

北韓當大陸係兄長咁, 係人都知, 新西蘭家陣執政嘅工黨都係較親中(5眼中唯一唔係盲從英美嘅國家).  亦係唯一認同中國實行強lock down 嘅國家.
我唔明你J緊乜
以為抽到水佔到便宜?
大6“分享”嘅成功經驗冇人會理
大6分享武肺就真係多L謝

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 10:47 PM 發表

人地行民主
唔使配合佢圓謊
民眾自決生死都唔使恐慌
好一個自決生死

引用:
原帖由 貓男 於 2020-12-2 10:44 PM 發表

你好意思講隱瞞?!
中國地區政府隱瞞極, 中央都係最早自發去投案通報, 其他民主國家呢?  嗰個不停hard sell 民主嘅大國, 驗到2019年12月中一早就有大量市民有抗體, 證據確鑿, 到今日都唔肯開棺驗屍, 更唔好話認錯負責了.
我唔明點解你側側膊講到係人地要負責

政法委:誰刻意瞞報肺炎疫情誰是千古罪人
https://www2.hkej.com/landing/mo ... 政法委:誰刻意瞞報肺炎疫情誰是千古罪人

仲講到赤共好誠實咁
事實而家你地就坐喺度take各國誠實嘅advantage
諗住今日賴美帝聽日賴意大利,1路咁玩法
歷史上不了了之覺得各國都係傻睇唔明?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-12-2 10:53 PM 發表

好一個自決生死

人地揸機關槍都唔肯戴罩
不懂做人尊嚴嘅大6人被困在家
半夜出露台打鑼嘆連數字也不是又點會明

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 10:59 PM 發表

人地揸機關槍都唔肯戴罩
不懂做人尊嚴嘅大6人被困在家
半夜出露台打鑼嘆連數字也不是又點會明
美國超過一半州份都有口罩令
原來你係講美國唔尊重做人尊嚴

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-12-2 11:03 PM 發表

美國超過一半州份都有口罩令
原來你係講美國唔尊重做人尊嚴
我係咪要貼多次?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 11:28 PM 發表

我係咪要貼多次?

https://cdn.discuss.com.hk/t/c4840b/f/800x0/https://pbs.twimg.com/media/Em_5fYKW4AIpkpr.jpg
貼依個做乜
推翻到"美國超過一半州份都有口罩令"既事實咩?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-12-2 11:36 PM 發表

貼依個做乜
推翻到"美國超過一半州份都有口罩令"既事實咩?
唔識英文?
你話人有口罩令推翻到不懂做人尊嚴嘅大6人被困在家
半夜出露台打鑼嘆連數字也不是又點會明嘅事實咩?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 10:47 PM 發表

人地行民主
唔使配合佢圓謊
民眾自決生死都唔使恐慌
有智障分唔到總統同普通人既分別.
無配合總統? 即係CDC 早幾個月唔拎舊年既血液樣本去做抗體測試, 侵侵輸左先去做, 係巧合?
美國化驗能力, 最遲六七月已經足夠去做疑似病例以外既大規模化驗啦. 差在驗左侵侵就可能無得拎 China virus 黎吹之嘛.

你真係以為民主國家既公務員唔洗理總統講乜呀. 咁選個總統出黎托?
好似你咁講, 美國仆街左九世. 唔洗等到侵侵.

果然, 係智商問題.

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 07:25 AM 發表

唔識英文?
我睇到最後一句笑左. 你有無睇.

上次有條戇鳩仔又係求其貼D 野出黎大人地, 點知自己都唔知張圖講緊乜.
果條智障係呢個區收皮了,你知道佢係邊嗎?我地對佢結局好有興趣,咁戇鳩真係會死人架嘛,我地好想知佢會點死。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-3 07:51 AM 發表

我睇到最後一句笑左. 你有無睇.

上次有條戇鳩仔又係求其貼D 野出黎大人地, 點知自己都唔知張圖講緊乜.
果條智障係呢個區收皮了,你知道佢係邊嗎?我地對佢結局好有興趣,咁戇鳩真係會死人架嘛,我地好想知佢會點死。
非常多中國人有呢個毛病
瞎目拒絶睇事情,找J點自嗨當win
文明西人出公文明言不執行州政府口罩令
大書憲法自由原則J民唔睇
執住最後果句覺得自己扳平了
呢種思想同你唔識量子力學喺度撻方程式嘅膚淺如出1轍
人地文明西人已經搞安樂死
生死自決本身就係1種尊嚴
但同你講憲法精神做人尊嚴明顯對牛彈琴夏蟲語冰
就好似同你講西方科學回歸中國古智慧
你唔識睇,走去貼板方程式出嚟都唔知你做乜

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-3 07:42 AM 發表

有智障分唔到總統同普通人既分別.
無配合總統? 即係CDC 早幾個月唔拎舊年既血液樣本去做抗體測試, 侵侵輸左先去做, 係巧合?
美國化驗能力, 最遲六七月已經足夠去做疑似病例以外既大規模化驗啦. 差在驗左侵侵就可能無得拎 China virus 黎吹之嘛.

你真係以為民主國家既公務員唔洗理總統講乜呀. 咁選個總統出黎托?
好似你咁講, 美國仆街左九世.  ...
我淨係知智障9up1大堆毫無證據
既冇人檢測供求數字喺度假說
事實就係人地州政府公務員1個2個小9喪普
你鬧多1百段都推翻唔到

Trump said military should shoot rock-throwing migrants. Officials disagree.
https://www.cnn.com/2018/11/02/u ... ump-invs/index.html
(CNN)Rock-throwing by migrants has not been fatal to border agents, and it is against Border Patrol and military policy to shoot rock throwers in most circumstances, officials said Friday, in response to a suggestion by President Donald Trump to treat them as if they carried firearms.

Trump said Thursday that US troops -- being deployed along the Mexican border in advance of midterm elections next week -- should treat rocks thrown by migrants as firearms attacks.

"Consider it a rifle," he said. "When they throw rocks like they did at the Mexico military police, consider it a rifle."

大6的奴才敢這樣頂撞commander in chief嗎?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 07:25 AM 發表

唔識英文?
頒佈口罩令那些美國官員懂不懂做人尊嚴?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]