• 瀏覽: 783
  • 回覆: 25
歐盟以為依家嘅中國, 係百幾年前, 俾列強任意欺凌嘅中國.

引用:
原帖由 殖民英犬末日 於 2020-12-2 01:05 AM 發表
白種人的集體焦慮。整天政治正確掛在嘴上,骨子裡的白人至上從沒變過。

果然意識形態才是西方的命根子,冷戰什麼的,麥卡錫主意什麼的,都可以復活

西方就是靠意識形態 洗腦 與控制全世界的 民主奴才  
以前蒙古大軍遠征歐洲時,歐洲白人稱之為「黃禍」。如今中國、南韓、新加坡等亞洲國家崛起,有一部份白人視之為「黃禍再臨」。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-2 09:02 AM 發表

以前蒙古大軍遠征歐洲時,歐洲白人稱之為「黃禍」。如今中國、南韓、新加坡等亞洲國家崛起,有一部份白人視之為「黃禍再臨」。
“白禍”戕害全球已經有400年。
是時候清算了。

歐美從來都係一夥,已經對付中國過百年啦

總之有色人種叻過白人就係罪,因為上帝都係白人,你哋唔可以叻過神嘅子民。

“各自心懷鬼胎,利益分歧,成不了事”

佢地主要既問題...

好似金庸小說既五嶽派...

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-12-2 12:51 PM 發表
總之有色人種叻過白人就係罪,因為上帝都係白人,你哋唔可以叻過神嘅子民。
現代主流白人是日耳曼系統的,原本是羅馬人的奴隸。
現在發達了,亂認祖宗,給自己找牛逼的爹,認羅馬人當爹。
日耳曼白人不過是流氓翻身,歷史不到2000年,是個毛的上帝。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-12-2 09:02 AM 發表

亞洲國家崛起視之為黃禍再臨,白人自視高人一等唔須得,世界大有人才在,一代黃人勝白人

其實我哋中國人團結,點會驚啲白種人,但奈何漢奸太多

嘩!歐盟竟然話要與美聯手先可以對付中國,乜中國真係咁強大咩,某發展中國家仲話可以取代中國世界工廠嘅地位喎,乜歐盟由咁多發達國家組成都唔及呢個發展中國家咁有信心呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]