• 瀏覽: 31,081
  • 回覆: 369
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 怒風 於 2020-12-1 04:52 PM 發表
殺平民都自豪??
唔怪得當年咁快係土著手上拿到土地🤔🤔

咩友誼

澳洲總理一番話不著邊際,分明既不想開罪中國,但又想向澳洲人交代。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-12-1 04:51 PM 發表
澳洲軍人於阿富汗殘害39位平民及兒童致死的消息在國際引起廣泛關注,中國外交部發言人趙立堅11月30日在Twitter上發文,譴責澳洲士兵在阿富汗的暴行

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201201/410482464973131776205431.jpeg/5XM9-RqkgZdmgs6aoDy1tFKSqzZIMDaB9fpcovX6XKI?v=w1280r16_9
就係,仲唔跪低向中國認錯? 拳打美英歐日, 腳踢印越澳加,武統台灣,你當中國威脅流架?

來生不做西方狗

黃畜又跌眼鏡

殺手無寸鐵既平民好自豪

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-12-1 04:51 PM 發表
澳洲軍人於阿富汗殘害39位平民及兒童致死的消息在國際引起廣泛關注,中國外交部發言人趙立堅11月30日在Twitter上發文,譴責澳洲士兵在阿富汗的暴行

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201201/410482464973131776205431.jpeg/5XM9-RqkgZdmgs6aoDy1tFKSqzZIMDaB9fpcovX6XKI?v=w1280r16_9
下次殺多D
不員總統期望

引用:

屎眼聯盟。挑!

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-12-1 16:57 發表
為澳洲軍人自豪?
佢係咪食慒左
而家係澳洲軍人濫殺當地人
簡單D講 呢D係戰爭罪
我好難想象有一個國家會為佢地軍人犯下戰爭罪而感到自豪
其實佢想講(做得好)但係又有冇膽講出口,咪用自豪/出色/專業等等差唔多的字眼來講囉

香港通識班黃師敢唔敢用呢個做題材,濫殺無辜及小孩總理仲要感自豪

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-12-1 05:15 PM 發表

咁澳洲軍人
有無屠殺日本平民報復 ?
平民唔清楚, 戰俘殺晒

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-12-1 04:57 PM 發表
為澳洲軍人自豪?
佢係咪食慒左
而家係澳洲軍人濫殺當地人
簡單D講 呢D係戰爭罪
我好難想象有一個國家會為佢地軍人犯下戰爭罪而感到自豪
有冇啲所謂民主戰士出嚟講兩句呢,平民真係手無串鐵啦呢啲,泛民請出嚟講兩句啦喂

殺平民好自豪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]