• 瀏覽: 4,344
  • 回覆: 77
+4
am730香港公信力第一的免費報紙  新聞 深圳機場未來5年將開通逾100條國際航線

無腦黃屍 曱甴又話全世界都憎中國,又話全世界都制裁中國

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/news/新聞/深圳機場未來5年將開通逾100條國際航線-245464?fbclid=IwAR2XukIfUfdp-1-T2k463v9ZgW__l7l03kHbRxK8aB52ClIa2E4Mbf2dKuA

即係要請大把人啦,可惜後生仔女唔恨去大灣區喎,怕收集DNA!

發下夢都可以既

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-1 04:42 PM 發表
發下夢都可以既
無腦黃屍 曱甴日日都發夢架啦,網上獨立、打字曱命

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-12-1 04:41 PM 發表
即係要請大把人啦,可惜後生仔女唔恨去大灣區喎,怕收集DNA!
大陸大把人

大陸好多外籍機師........HK果班夠唔夠人黎先???
要同全世界競爭wor

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-1 04:42 PM 發表
發下夢都可以既
快d死去你所响往既民主自由國家

附件

127765063_407993833901170_4282508968875019079_o.jpg(125.65 KB)

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-1 04:49 PM 發表

大陸大把人

大陸好多外籍機師........HK果班夠唔夠人黎先???
要同全世界競爭wor
x2.尤其空姐洗鬼要臭串港女咩

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2020-12-1 05:12 PM 發表

x2.尤其空姐洗鬼要臭串港女咩
大把東歐妹樣靚身材正, 人工又平

引用:
發下夢都可以既
你真係可憐

引用:
原帖由 team123456 於 2020-12-1 04:36 PM 發表
am730香港公信力第一的免費報紙  新聞 深圳機場未來5年將開通逾100條國際航線

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/11/1606722584_B3-1280w.png

無腦黃屍 曱甴又話全世界都憎中國,又話全世界都制裁中國

新聞來源連結:
https://www.am730.com.hk/news/新聞/深圳機場未來5年將開通逾100條國際航線-245464?fbclid=IwAR2XukIfUfdp-1-T2k463v9ZgW__l7l03kHbRxK8aB52ClIa2E4Mbf2dKuA
咪頂死HK

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-1 05:16 PM 發表

咪頂死HK
有200幻加1,唔頂都死

引用:
原帖由 team123456 於 2020-12-1 04:54 PM 發表

快d死去你所响往既民主自由國家
澳州犯下戰爭罪,快上國際法庭

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-1 05:14 PM 發表

大把東歐妹樣靚身材正, 人工又平
中國幾千萬個大學生,拎個尾數出黎做空少空姐都頂死香港個班啦

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-1 05:16 PM 發表

咪頂死HK
HK人被害死

舊年yc封機場果時深圳機場已經佈署搶客, 依家更加證明呢一點

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]