• 瀏覽: 57,648
  • 回覆: 649
  • 追帖: 2
+38
咁牙擦唔知係米有定傷港電台條後路?

終於知道攬炒既威力!!

引用:
原帖由 日照雷門 於 2020-12-1 03:00 PM 發表

公司真係多謝晒嗰班總辭,高層開香檳
利多於弊!

幾多成黑記?

攬炒成功 輕唔輕鬆

攬炒成功 黑記領功

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-12-1 03:49 PM 發表
幾多成黑記?
10成
應該無乜幾個正常人

引用:
原帖由 hkrking 於 1-12-2020 02:41 PM 發表
支持,幾時到傷港電台?
果班黃畜打死都唔會走

攬炒成功 冇咗份工

攬炒成功 冇得返工

攬炒成功 即刻搵工

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-12-1 15:51 發表

果班黃畜打死都唔會走
政府最無用啦. 國泰又可以炒人.. 有線又可以炒人.

但港台年年賠大錢. 唔可以炒人.

曱甴口中, 霸9住d位既老屎忽高層

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-1 02:37 PM 發表
有線新聞部「大地震」。消息指,新聞部今日(1日)裁員40人,涉及多個部組,包括港聞、財經、主播、攝影師、剪接、美術組等。其中專題報道環節《新聞刺針》全組遭解僱。消息指,有線中國組決定「總辭」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201201/410450975577346048518093.jpeg/5jKKQxjtZ9AOU_IKw74qvPR8w0Is5fAUnF3O4JxdzuA
唔辭職正仆街!

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-1 02:37 PM 發表
有線新聞部「大地震」。消息指,新聞部今日(1日)裁員40人,涉及多個部組,包括港聞、財經、主播、攝影師、剪接、美術組等。其中專題報道環節《新聞刺針》全組遭解僱。消息指,有線中國組決定「總辭」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201201/410450975577346048518093.jpeg/5jKKQxjtZ9AOU_IKw74qvPR8w0Is5fAUnF3O4JxdzuA
泛民已員總辭一九樣!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]