• 瀏覽: 1,629
  • 回覆: 21
赤共見拜登上台,日本又換菅義偉
以為可以抽水了,各國冇美帝保護了
當面要求日本唔好俾漁船喺尖閣水域作業
戳破了小粉紅們話係赤共控制該水域趕日艦的謊話
事實連日漁船都趕唔走

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 12:55 發表
事實連日漁船都趕唔走
狗奴才真可愛,咁都可以高興一番。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-1 04:14 PM 發表

狗奴才真可愛,咁都可以高興一番。
9奴才當然可愛,你地最喜歡
赤共9奴才自己水域唔執法要去求大日本
係咪講完出兵收復國土?

王毅話大家都唔好入去.

咁日本唔制, 咪見真章law.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-1 06:20 PM 發表
王毅話大家都唔好入去.

咁日本唔制, 咪見真章law.
有真章做咩1路淨係出口術吹牛逼?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 06:42 PM 發表

有真章做咩1路淨係出口術吹牛逼?
日本日日抗議中國公務船"侵入"佢既領海.

你話緊邊個出口術?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 12:55 PM 發表
事實連日漁船都趕唔走
繼續send 去舉報熱線, 你出多啲post 啦

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-1 06:50 PM 發表

日本日日抗議中國公務船"侵入"佢既領海.

你話緊邊個出口術?
你囉
間唔鐘犯境仲要俾人X

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 06:59 PM 發表

你囉
間唔鐘犯境仲要俾人X
打多D 飛機啦. 遲下好難打架啦. 除非你唔食藥.

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 12:55 PM 發表
事實連日漁船都趕唔走
釣魚台係中國領土
你柒夠未呀?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-1 07:02 PM 發表

打多D 飛機啦. 遲下好難打架啦. 除非你唔食藥.
你都識講遲吓

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-1 07:09 PM 發表

釣魚台係中國領土
你柒夠未呀?
有咩根據?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 07:49 PM 發表

有咩根據?
有咩根據話唔係
日本成日話中國公務船經常係釣魚台巡邏
你柒夠未呀?

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-1 08:37 PM 發表

有咩根據話唔係
日本成日話中國公務船經常係釣魚台巡邏
你柒夠未呀?
王毅提釣魚台問題解決方案日本今拒絕| 國際焦點| 全球| 聯合新聞網
5 日前 — 加藤勝信重申,「 尖閣諸島從歷史上和國際法上都無疑是我國的固有領土」,強調「圍繞尖閣諸島的領土主權問題 ...
Imagewww.bbc.com › world-55082318

中日關係:王毅在中美關係低谷期訪日經濟合作與釣魚島爭議如何 ...
5 日前 — 同時,在爭議島嶼釣魚島(Senkaku Islands,日本稱尖閣諸島) 問題上,雙方依然存在分歧。 近幾個月以來,美中 ...
缺少字詞: 歷史 ‎法律
Imagenews.rthk.hk › rthk › component

日方拒絕王毅提出不讓公務船以外船隻進入釣魚島建議- RTHK
5 日前 — 加藤勝信表示,尖閣諸島從歷史和國際法上,都是日本固有領土,王毅的有關發言基於中方自身立場,日本政府完全無法接受, ...
Imagewww.rfi.fr › 法廣 › 政治

日本政要紛紛反駁王毅在有關釣魚島問題言論 - RFI
4 日前 — 尖閣主導無論是歷史上還是《國際法》上,都毫無疑問是我國固有領土。” 在王毅和茂木敏充26日聯合舉行的記者會 ...

外長俾人顏射
係時候出兵了

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 08:53 PM 發表

王毅提釣魚台問題解決方案日本今拒絕| 國際焦點| 全球| 聯合新聞網
5 日前 — 加藤勝信重申,「 尖閣諸島從歷史上和國際法上都無疑是我國的固有領土」,強調「圍繞尖閣諸島的領土主權問題 ...
Imagewww.bbc.com › world-55082318

中日關係:王毅在中美關係低谷期訪日經濟合作與釣魚島爭議如何 ...
5 日前 — 同時,在爭議島嶼釣魚島(Senkaku ...
中國公務船自由出入釣魚台巡邏,日本出雲號舢舨同你一樣出炮咀

晤得閒同你件柒頭玩啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]