• 瀏覽: 1,784
  • 回覆: 27
科技大學男學生周梓樂墮樓不治的死因研訊今天(30日)繼續,一名男街坊供稱當晚凌晨時分,他在尚德邨停車場3樓的石壆邊,觀察

1)嗰個所謂街坊點解夜麻麻,環境仲咁混亂嘅時候仲喺街上周圍行呢?
2)聽到有嘢跌落嘅聲音就以為係催淚彈或子彈?人同催淚彈或子彈跌落地嘅聲音應該好大分別掛?
3)見到傷者就話好着急,但係又唔即刻向街上嘅警察求救。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/bkn-20201130174504760-1130_00822_001.html

根本係手足..........出左事就話路過

係咪想講有個黃狗推佢落去?

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-12-1 09:18 發表
科技大學男學生周梓樂墮樓不治的死因研訊今天(30日)繼續,一名男街坊供稱當晚凌晨時分,他在尚德邨停車場3樓的石壆邊,觀察

1)嗰個所謂街坊點解夜麻麻,環境仲咁混亂嘅時候仲喺街上周圍行呢?
2)聽到有嘢跌落嘅聲音就以為係催淚彈或子彈?人同催淚彈或子彈跌落地嘅聲音應該好大分別掛?
3)見到傷者就話好着急,但係又唔即刻向街上嘅警察求救。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/bkn-20201130174504760-1130_00822_001.html
其實班友仔作供, 加左好多想像, 以為自己好重要, 都是靈魂人物

好懷疑係你班時代垃圾推自己手足落樓😭

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2020-12-1 09:42 AM 發表

其實班友仔作供, 加左好多想像, 以為自己好重要, 都是靈魂人物
所有小黃人、曱甴都係大幻想家+自我中心

引用:
原帖由 鬼屋理性的榴槤 於 2020-12-1 10:51 AM 發表
好懷疑係你班時代垃圾推自己手足落樓😭
好大機會!時代垃圾狗渣,除左殺人放火,仲有乜野識做?

其實佢地講既.......同消防講既好唔同

喺度扮隊穿牆!?

可能周心諗”報警啦,仆街, 仲問...”

激到吐血....

班契弟用自己既想象,幻想,推測及感覺就講出自己以為見到既事實

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-12-1 05:44 PM 發表
可能周心諗”報警啦,仆街, 仲問...”

激到吐血....
應該係比手足私了。🤤

見到害自己的手足後悔到吐血🤔🤔

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-12-1 09:34 AM 發表
係咪想講有個黃狗推佢落去?
想講……手足…齊上齊落地府見

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]