• 瀏覽: 8,200
  • 回覆: 116
+18
引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-12-1 08:32 AM 發表
明年十二月先全民疫苗 吾使咁耐吓話!
你應該無睇清楚佢講嘅嘢,佢講嘅疫苗只係英美嗰啲,咁你都唔明白?中國疫苗佢完全唔會提,所以當然係要到明年12月啦。
香港嗰班專家們大部份都係崇洋嘅,即使中國有疫苗可以俾香港人打,佢地都話之你香港人要點死呀,所以咪要等到明年12月囉。

唔駛十二月呀?

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-12-1 08:02 AM 發表
第四波疫情只用十日的時間,確診數字便由低雙位數字上升至過百宗,情況令人擔憂。政府專家組成員、香港大學微生物學系講座教授袁國勇昨接受媒體訪問時...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201201/share_2020120107430253391.jpg

袁國勇指市民「不聽話」 致病毒擴散。。。袁說明年12月才有全民接種 ...
呢D係民主自由,政府唔管得咁多,"香港人"成日都話要有民主自由的香港,現在咪實現緊囉

引用:
原帖由 leejane 於 2020-12-1 11:31 AM 發表
唔駛十二月呀?
下年12月先唸 搞得掂就唔會越爆越勁
就算有 都絕對唔會對人體有長期反應 防得1個月之後沒用又係廢
咁邊有咁多針夠全球打~講出黎造市就有份
自體防疫就最好 沒病沒痛咩毒都死

憑乜野要聽賣國勇話?佢係乜水?

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2020-12-1 11:38 AM 發表
憑乜野要聽賣國勇話?佢係乜水?
把源頭瀨落武漢頭上,羞辱自己國家,恥笑14億人民,誤導世界防疫方向!促成疫情全球擴散,殺死幾千萬人的冷血殺手問你怕未?敢不敢唔聽話?

你仆街死啦,洗L你講

事後孔明

專家

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-12-1 08:32 AM 發表
明年十二月先全民疫苗 吾使咁耐吓話!
出面世界立立亂,一年可能只是保守估計咋,香港人還是自保跟政府合作嚴守自律,自願普檢時要自覺人人去做,如果這下去應唔太難捱嘅

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-12-1 10:25 AM 發表

雖然佢係濕鳩,但今次又講得啱
唔覺佢有邊次啱

聽話
何解高尚港人要聽命港共政權
英,美先係要學習對象

聽大炮話
何解有知良港人要受尾國無理制裁 正仆街
中國先係要學習對象!!

醒目仔,見侵失勢即刻做番人類....

我都唔鍾意佢,但佢呢次講得啱,D人真係鬆懈晒,日日都見幾個將口罩扯落下巴食煙的,甚至唔戴口罩的,條街一早多翻晒人,假日直頭人山人海,仲有好多偷雞違反限聚令去玩/去做生意的人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]