• 瀏覽: 4,706
  • 回覆: 81
引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-12-1 07:20 AM 發表
獻乜撚嘢花,到今時今日仲要話有人死,係咪弱智
中!人黃腦殘😅

告亂丟垃圾
公眾地方行為不檢
非法集會
偽造死人謠言

這已不是政治立場問題,而是智商問題了。

自由並不是可以亂拋垃圾, 獻花應該留番拜山先獻

佢哋話太子站死咗好多曱甴是真的,基本上全香港一日死幾十萬隻都唔奇,你屋企隨時踩死一兩隻爬爬走

咩人工呀捉垃圾蟲?
蝕頑做嘛...

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-1 04:05 AM 發表
今日(11月30日)為831太子站事件15個月,早前有區議員引述消息稱,警方會驅趕獻花市民,警方下午起在太子站外佈防,並拉起橙帶封鎖現場一帶。油尖旺區議員林兆彬表示,下午4時許有3名市民因獻花被票控亂拋垃圾,批評警方打壓市民獻花自由。

無水抽了...無戲睇了......

剩番堆痴線既仲響度傻傻.......

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20201130/s00001/1606736071331/831太子站事件15個月-區議員林兆彬-3市民獻花被票控亂拋垃圾
隻死曱甴可以批評,不過請先交2000一位

班黃屍白痴成日話太子站死咗人,究竟死咗邊個?講個名出嚟

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-12-1 07:32 AM 發表

中!人黃腦殘😅
記住唔好交罰款,上法庭講埋名邊個死佐,睇下黑記點報呢單道新聞。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-12-1 07:43 AM 發表
這已不是政治立場問題,而是智商問題了。
低智商係無藥醫呢

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-1 04:12 AM 發表
崩口人忌崩口碗, 一束鮮花死全家 ? 
鮮花係咪比你?

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-1 07:26 AM 發表
成班白撚癡不分是非黑白,
王茂俊有乜嘢同你哋講

佢過多兩個月就話生活難要眾籌

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-12-1 04:12 AM 發表
人一黃

腦便癱

引用:
哦!原來所謂831死嘅係你冚家😆

呀陳恥笑應該叫食環去處理啦!駛乜出動香港警察呀?的死黃畜曱甴配咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]