• 瀏覽: 3,427
  • 回覆: 62
我一早就話呆蛙實掂架啦!
呆蛙!呆蛙!我最勁!
呆蛙!呆蛙!無得頂!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 01:45 AM 發表
台灣不斷追求更細的芯片,相信目的並非只為更細更輕的電話!

因為電話太細其實不好用,老花已經不能用細屏!而電話重量,主要來自舊電,想輕應該研究更輕的電池!

台灣研究更細的芯片,目的只有一個,納米戰士!

自從第二次世界大戰後,人類不但科技進步,對戰爭引起的道德問題,標準亦更加高!

普遍認為:不應該殺害平民。

侵略者壓榨自己的人民,增強軍事力量,再利用軍事力量,向其他國家發動侵略戰爭。

而反 ...
呀油站功寅兄
乜你個納米機械戰士唔駛用電咁威武既

引用:
原帖由 withorwithoutu 於 2020-12-1 05:08 AM 發表

呀油站功寅兄
乜你個納米機械戰士唔駛用電咁威武既
臺灣出品,梗係用愛發電架啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 01:45 AM 發表

因為電話太細其實不好用,老花已經不能用細屏!而電話重量,主要來自舊電,想輕應該研究更輕的電池!

自從第二次世界大戰後,人類不但科技進步,對戰爭引起的道德問題,標準亦更加高!

侵略者壓榨自己的人民,增強軍事力量,再利用軍事力量,向其他國家發動侵略戰爭。

而反 ...
臺灣走向恐怖主義!

引用:

而反 ...
臺灣走向恐怖主義!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 08:09 AM 發表

咁東莞係咪用性愛救經濟?
你媽媽係東莞咩?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 01:45 發表

而反 ...
你竟然忘記日本已經做出高達,不假時日必定可投入戰爭,之後陸續有初號機,Valkyrie出產,最後復興宇宙戰艦大和號衝出地球…

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 08:11 AM 發表

殺手無寸鐵的無辜平民,先可以叫做恐怖主義!
唔係恐怖主義,就係暗殺組織,黑社會囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]