• 瀏覽: 3,487
  • 回覆: 62
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 12:49 PM 發表

地底下6呎!快啲去!
去到只掘到個爛臭鞋.
未知是否伯母離開時大意留低?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-12-2 06:31 AM 發表

造出嚟去做暗殺機器係你自己講嘅:
『誰會在意一隻飛蛾、一片枯葉?
然後,當你睡覺時,機械人給你一針,送你上路...』

臺灣有乜做唔出。武漢健委發布發現有如沙士新病毒後,臺灣發電郵去世衛希望世衛可以分享有關新病毒新資訊。後來竟然向全世界公布話呢個電郵係臺灣通知世衛武漢出現新病毒。
台灣豬西最好笑!
陳屎鐘話:『隔離觀察』不是通知?什麽才叫通知?
對啊!『隔離觀察』是中國第一時間說的啊!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 12:48 PM 發表

原來你真係好驚俾人殺你!
我唔驚被人殺。只驚你用言語偽術,好似你今次回帖咁,帶我遊花園唔知遊幾耐。
Au revoir。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 02:01 PM 發表

以後見到飛蛾入屋,就小心D啦!
Chao。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 02:00 PM 發表

佢跟住你返咗屋企啦!
你講伯母定伯母隻臭鞋?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 02:00 PM 發表

佢跟住你返咗屋企啦!
哎唷!
唔好意思!
伯母隻爛臭鞋掉左無帶走到!
使唔使返轉頭搵返?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-1 01:45 AM 發表
台灣不斷追求更細的芯片,相信目的並非只為更細更輕的電話!

因為電話太細其實不好用,老花已經不能用細屏!而電話重量,主要來自舊電,想輕應該研究更輕的電池!

台灣研究更細的芯片,目的只有一個,納米戰士!

自從第二次世界大戰後,人類不但科技進步,對戰爭引起的道德問題,標準亦更加高!

普遍認為:不應該殺害平民。

侵略者壓榨自己的人民,增強軍事力量,再利用軍事力量,向其他國家發動侵略戰爭。

而反 ...
認為有芯片就乜都得?係就唔使仲用咁落後武器啦,竟然要比美國開天價任劏喎。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-2 06:10 PM 發表

佢已經跟上你,宜家係你後面!
請伯母包涵!包涵!
都係返轉頭去搵返掉左嘅伯母隻臭鞋先。

台灣人話天下天吔蕉都要買古董戰機。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]