• 瀏覽: 18,812
  • 回覆: 250
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-12-1 01:05 AM 發表
黃狗區議員應死全家 DQ太著數佢地
最合適既當然係誅佢“狗”族啦

引用:
原帖由 haogaoye 於 2020-12-1 03:00 發表

最合適既當然係誅佢“狗”族啦
x2 要佢全家冚家剷

呢條撚樣李文浩就真係過街老鼠啦!
仆街冚家剷曱甴議員等dq啦!!

無論是擔當正派或者反派角色,太年輕又幼稚又無經驗,都不能擔大旗。
只懂勇字行頭,只會搞亂檔!

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2020-11-30 11:52 PM 發表
深水埗區議員李文浩在日前的區議會會議中,討論「以普通話教授中國語文科」議題期間,稱「在國際間,中國人三個字等同於過街老鼠」,被建制派批評公然...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201130/_2020113007420955768.jpg

深水埗區議員李文浩在日前的區議會會議中,討論「以普通話教授中國語文科」議題期 ...
居然話自己老豆老母係過街老鼠

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-12-1 12:45 AM 發表

台灣D野關我Q事?
正所謂五音不全 五行相生
作為一個正統中華人
識講緊係揀多音調既廣東話
日常講野都係一種對腦部訓練
所以香港人出名轉數快
中國人中智商最高
你都低低地,你咁叻試下用廣東話語氣文字寫通遍文章出嚟啊。

呢個on9仔根本就話緊自己
真係幻想以為自己係白人
外國人點識分你係深圳人 廣州人 香港人?
係街度你見到南亞人分得出佢哋來自咩地方嗎
快d DQ呢d垃圾區議員

區議會討論呢D議題??

好多藍屍過街老鼠

李文浩呢隻過街坑渠黑曱甴同尾狗主人一齊落地獄啦!

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-12-1 02:01 AM 發表
去外國, 『中國人』三個字等唔等同於過街老鼠我唔知.

『香港人』三個字就真系唔多受歡迎.
非常同意
我以前會稱呼自己做香港人
自從上年黑暴曱甴柒出國際,而家都唔想認(香港人)
都係認Chinese 好D

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2020-11-30 11:52 PM 發表
深水埗區議員李文浩在日前的區議會會議中,討論「以普通話教授中國語文科」議題期間,稱「在國際間,中國人三個字等同於過街老鼠」,被建制派批評公然...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201130/_2020113007420955768.jpg

深水埗區議員李文浩在日前的區議會會議中,討論「以普通話教授中國語文科」議題期 ...
呢條冚家鏟,佢同佢一家唔能係中的國人黎,死去歐美做狗奴才啦,係香港個中的國人咁委屈呀!

引用:
原帖由 billy80 於 1-12-2020 00:54 發表
呢件死曱甴離死不遠
歷史稱之為「黃畜禍港」!
要型、要威,扮老千,但係本身無料,所以要挾洋自重,可惜鬼佬都無覺得佢地係自己人。

PKKK

政府快出手DQ吧!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]