• 瀏覽: 1,367
  • 回覆: 15
禁止使用中國制產品 

支持中國禁止美狗進入中國範圍.

美國人與狗不得進入港澳...😙

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-11-30 11:28 PM 發表
呢句好

淨係禁止進入中國/香港/澳門咋??

點解冇台灣既?? 台灣唔係中國一部分咩??幾時獨立左?? 

人地美國制裁係禁銀行提供服務..點解中國制裁只係禁止人地出入境??

呢幾個美國人有冇入過中國境都成問題.. 

垃圾制裁 

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-11-30 11:28 PM 發表
先要棒打在在港D老美政棍走狗.

慘啦被制裁冇得用人仔,冇得去大6,慘過0遲,好慘呀

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-30 11:05 PM 發表
中國外交部發言人華春瑩周一表示,中國決定制裁在涉港問題上「表現惡劣」的四名美方人員,以回應美國國務院及財政部早前制裁四名中港官員。《環球時報》引述華春瑩補充稱,「這些人是中國不歡迎的人,他們將會被禁止進入中國,包括香港、澳門」。
周一舉行的外交部例行記者會,有記者問華春瑩中方對美國制裁四名中港官員的回應。華春瑩表示,正如中方日前指出,美方有關行徑公然插手香港事務,粗暴干涉中國內政,嚴重違反國際法和 ...
現金出糧?你咪kai啦,美資銀行又唔怕中國呀,佢要制裁咪制飽佢囉,但相反中資銀行就一定輸

引用:
進入港澳做乜呀?唔通港澳好受美國嘅留學生歡迎or美國人鍾意移民到港澳居住or來港澳投資買樓呀?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-30 11:05 PM 發表
中國外交部發言人華春瑩周一表示,中國決定制裁在涉港問題上「表現惡劣」的四名美方人員,以回應美國國務院及財政部早前制裁四名中港官員。《環球時報》引述華春瑩補充稱,「這些人是中國不歡迎的人,他們將會被禁止進入中國,包括香港、澳門」。
周一舉行的外交部例行記者會,有記者問華春瑩中方對美國制裁四名中港官員的回應。華春瑩表示,正如中方日前指出,美方有關行徑公然插手香港事務,粗暴干涉中國內政,嚴重違反國際法和 ...
最好就連坐——連佢直屬家人都唔比入境

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2020-12-1 08:12 AM 發表

進入港澳做乜呀?唔通港澳好受美國嘅留學生歡迎or美國人鍾意移民到港澳居住or來港澳投資買樓呀?
諷刺姐....某區議員同樣話乜乜與狗不得進入 唔通真係好多佢所指乜乜的人想進入揾佢咩??

點解沒傻侵和蓬佩狗??

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]