• 瀏覽: 14,077
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+7
柒頭是否已死全家,所以月月都要拜。堅是思覺失調。

個個月都拜,佢哋老豆老母死左都無咁神心

引用:
原帖由 PKY 於 2020-11-30 07:10 PM 發表
曱甴得鳩閒去叫G好過啦⋯⋯咁得係拜空氣
叫完G起碼有5000蚊收,拜完空氣有皇家飯食,好難揀呀

DKLM, 獻花?比自己老豆老母啦!

誠心希望呢班仆街嘅親人/至愛快D死(不得好死嗰隻),等佢地可以真實拜祭,真實獻花!

黑衣怪日日著到好似送殯咁,仲送花多此一舉!

又黎拜空氣

曱甴又去拜佢老母

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-11-30 06:58 PM 發表
反修例示威活動由去年至今已超過一年,政治風波仍未平息。今日(30日)有網民發起在港鐵太子站聚集活動,抗議831事件發生1...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/photo/bkn-20201130182954325-1130_00822_001_01b.jpg?20201130183458

應該用非法集會告佢地先有用:smil ...
呢啲仆街黃人曱甴真係人人得而誅之

引用:
原帖由 hw1chan 於 30/11/2020 07:01 PM 發表
拜祭先人咋
柒頭潛水唔回應,曱甴始終係曱甴

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 07:01 PM 發表
拜祭先人咋
拜先人唔係喺地鐵站囉

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 07:01 PM 發表
拜祭先人咋
你肯定..???被拜祭者同獻花嗰一班個母親有一手..??

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-11-30 07:08 PM 發表

名字呢??
曱甴門上歷代祖宗

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2020-11-30 09:28 PM 發表

我問你死L咗邊個呀?問極都答唔出,正鳩噏!
師兄,唔好咁激動。

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-11-30 06:58 PM 發表
反修例示威活動由去年至今已超過一年,政治風波仍未平息。今日(30日)有網民發起在港鐵太子站聚集活動,抗議831事件發生1...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/photo/bkn-20201130182954325-1130_00822_001_01b.jpg?20201130183458

應該用非法集會告佢地先有用:smil ...
黃色傻L出沒注意
最好企足一晚

引用:
拜祭先人咋
你冚家都係果度?
你有無去拜呀?
賊投皮!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]