• 瀏覽: 11,866
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-11-30 06:58 PM 發表

反修例示威活動由去年至今已超過一年,政治風波仍未平息。今日(30日)有網民發起在港鐵太子站聚集活動,抗議831事件發生1...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/photo/bkn-20201130182954325-1130_00822_001_01b.jpg?20201130183458

應該用非法集會告佢地先有用:smil ...
有天眼的人才可辨真偽,還是由地獄判官還他們公道吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-11-30 07:08 PM 發表

名字呢??
姓空名氣

你有蟑螂計…我有殺蟲劑:D

回覆 引用 TOP

衣, 好似唔見左收死人花果班戇鳩區議員bor
乜政棍又縮, 又黎棄前線曱甴不顧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 07:01 PM 發表

拜祭先人咋
佢地死老豆定死老母?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 07:01 PM 發表

拜祭先人咋
曱甴就死返去堆田區或化糞池拜啦!

回覆 引用 TOP

引用:

拜祭先人咋
白痴

回覆 引用 TOP

引用:

拜祭先人咋
你老X,定你老X?
你條仆街仔唔拜,要人地拜你老X老X?

貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血

殺人不打風 落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產

出獄嫌錢腥 快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣
垃圾政府唔會理民意

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到

回覆 引用 TOP

引用:

拜祭先人咋
咁鍾意拜,好快杏加橙咪日日拜屋企人囉。

回覆 引用 TOP

啲人白癡到打冷震

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccbboc 於 2020-11-30 06:58 PM 發表

反修例示威活動由去年至今已超過一年,政治風波仍未平息。今日(30日)有網民發起在港鐵太子站聚集活動,抗議831事件發生1...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/photo/bkn-20201130182954325-1130_00822_001_01b.jpg?20201130183458

警方幫唔到呢班人,揾個法師幫佢地驅鬼

回覆 引用 TOP

引用:

對自己老豆老母都冇咁好

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

死曱甴

回覆 引用 TOP

引用:

拜祭先人咋
應該去和合石唔係太子,on9

回覆 引用 TOP

引用:

拜祭先人咋
你老豆老母係太子站死撚左咩?節哀順變啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]