• 瀏覽: 31,896
  • 回覆: 284
  • 追帖: 1
+17
澳兵屠殺阿富汗人民是事實,點解要中國道歉?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-30 07:45 PM 發表
話人哋殘害無辜平民?!仲有,你用改圖去抹黑人哋喎!仲仲有,人哋會自己查自己軍人嘅問題,你會嗎?香港要獨立調查都唔得啦!
查?查幾耐?

每逢30或31號,放阿富汗死左既平民張想去太子站,等班黃絲道念下

轉貼完、諗諗下個仆街都唔知咩叫創作!
回教先知係創作、五粒病毒係創作。
咁澳洲軍人屠殺小孩都係創作。

華春瑩好少咁正義,終於肯為人民發聲!

雖然是為別國人民發聲,都算可以接受嘅!

識玩一定咁玩
白人自大自滿
你唔屌佢
佢以為自已大晒
早排拍公主食甴曱以為好幽默
言論自由
咪大家鬥屌
企硬,,好正

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-11-30 05:56 PM 發表
中國外交部發言人趙立堅在其社交媒體Twitter上發布一張圖片,稱澳洲軍人在阿富汗殺害平民及囚犯,引起澳洲政府不滿,要求北京道歉及刪除有關推文。中國外交部發言人華春瑩就回應指,澳洲軍人在阿富汗殘害無辜平民,是經澳洲傳媒報道,亦得到澳洲國防部調查報告的確認,受國際社會一致聲討和譴責。

華春瑩否認趙立堅的推文是針對澳洲,指今次屬「大是大非問題」,所有具良知的人都應譴責。她質疑澳方對該個人推文反應如此 ...
真係幾離譜,澳洲佬連講都慳番,懶得掩飾!

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2020-11-30 06:00 PM 發表
哈哈,囚犯後代
dna

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-11-30 06:00 PM 發表
要求聯合國調查邊個啱邊個錯囉

國際法庭啦
澳洲應該要賠罪賠償阿富汗人

如果係中國, 五隻屎眼又會彈出黎話制裁中國, 現在係澳洲, 四隻屎眼又啞左。

阿爺借勢打擊澳洲,莫理森中圈套出來反彈,更突顯澳洲現政權要受國際譴責,打狗實為辱狗主

殺童魔國!國外如此,國內必更恐怖,死得更多,可憐被埋死了沒真相的約抗者,為埋沒真相的被自殺者,深入骨髓與靈魂,罪犯和殺人狂魔的DNA,澳洲人的劣根性,永不能磨滅的陋習人性!

澳洲屎眼狗唔話造假?

引用:
原帖由 howevera 於 2020-11-30 19:57 發表
如果係中國, 五隻屎眼又會彈出黎話制裁中國, 現在係澳洲, 四隻屎眼又啞左。
老尾有份
工敢出聲

澳洲越反駁, 越多人知佢D衰野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]