• 瀏覽: 961
  • 回覆: 35
原標題:德國科學家:全球99.5%感染源自意北部新冠變體,而非武漢據意大利媒體《共和報》11月28日報道,德國著名病毒學家亞歷山大·凱庫勒(AlexanderKekulé)近日在接受媒體採訪時表示,目前全球正在傳播的新冠病例中,其中99.5

離真相越來越近

新聞來源連結:

https://dailynews.sina.com/bg/in ... aehnse7322654.shtml

又唔咪印度嗱,推比意大利,點都唔講真相係美國肺炎。

你當尾國死嫁?查咗個實驗室先啦

引用:
原帖由 JingKing 於 30-11-2020 17:06 發表
原標題:德國科學家:全球99.5%感染源自意北部新冠變體,而非武漢據意大利媒體《共和報》11月28日報道,德國著名病毒學家亞歷山大·凱庫勒(AlexanderKekulé)近日在接受媒體採訪時表示,目前全球正在傳播的新冠病例中,其中99.5

離真相越來越近

新聞來源連結:

https://dailynews.sina.com/bg/international/huanqiu/2020-11-29/doc-ihaehnse7322654.shtml
我堅定相信科學,不相信黃人文宣。

引用:
原帖由 peter925 於 30-11-2020 18:28 發表
美佬比左錢收買,美國製毒萬萬不能說。
否則會引來刺殺危機!!!

全世界都知道係武漢發生,共產想洗腦嘥氣啦

引用:
原帖由 JingKing 於 2020-11-30 05:06 PM 發表

離真相越來越近

新聞來源連結:

https://dailynews.sina.com/bg/international/huanqiu/2020-11-29/doc-ihaehnse7322654.shtml
無腦黃屍 曱甴一樣話係假新聞或被中共收賣

引用:
原帖由 peter925 於 2020-11-30 06:28 PM 發表
係科學研究
黃屍的腦裏邊沒有蔡先生也沒有德先生。

引用:
原帖由 幸福財星 於 30-11-2020 21:58 發表
你竟然連科學都不去相信?
走去信黃人文宣?

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-30 09:58 PM 發表
信你定信外國專家?黃屍 曱甴又唔信外國專家呀?

引用:
原帖由 team123456 於 30-11-2020 22:00 發表

無腦黃屍 曱甴一樣話係假新聞或被中共收賣
唔洗問都知佢地會咁諗。
佢地既心理無第二樣,一定係大陸錯晒!
什麼科學證據都是無用的。
黃人心理多數係記仇大陸文革批鬥和極權不民主。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-30 10:01 PM 發表

你竟然連科學都不去相信?
走去信黃人文宣?
你去問下啤啤熊,系武漢做過D乜佢自己心知肚明

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-30 09:58 PM 發表
全世界都知到反中白痴無腦影呃易氹, 反中白痴想FF改變現實...嘥氣啦...

引用:
原帖由 team123456 於 2020-11-30 10:02 PM 發表

信你定信外國專家?黃屍 曱甴又唔信外國專家呀?
我只相信事實,的而且系武漢發生,呢個系鐵一般事實

引用:
原帖由 幸福財星 於 2020-11-30 10:03 PM 發表

你去問下啤啤熊,系武漢做過D乜佢自己心知肚明
反中白痴FF D咩? 佢地自己心知肚明...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]