• 瀏覽: 8,211
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+5
沈小民叫人公道啲?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-11-30 05:08 PM 發表
法官又指控方將大幅修訂控罪,反問控方:「畀到幾多時間人哋(辯方)準備?兩日?3日?4日?公唔公道?」

但呢位法官又只改到午後就審 而家係阿法官冇比時辯方喎
個官都想好怎樣放人,你改控罪,我又要重新想過,一定唔比你改。😡😡😡

公道?問問你自己啦仆街

律政司做嘢執正啲啦.成日甩甩漏漏畀人抽秤

橫掂沈官你都係8個放哂啦,律政署點公道有效用咩?

九官意思係放九哂D曱甴最公道

引用:
原帖由 老虎都要翻生 於 2020-11-30 05:55 PM 發表
邊條九官?
條九官係沈小民.....稱暴動場面為「難得的歷史時刻」去現場是「歷史見證」全城圍插果個呀

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2020-11-30 04:16 PM 發表
唔洗審我都知個狗官點判,又係貅獸嘅細路,警方唔可信,當庭釋放,,,,
仲有只係想見下食屎性時刻

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-11-30 03:52 PM 發表
警方去年10月1日凌晨到灣仔軒尼詩道一個單位搜查,發現白電油、玻璃樽及布條等可疑物品,並控告單位內的6人一項串謀縱火意圖

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201130/photo/bkn-20201130130008665-1130_00822_001_01b.jpg?20201130130015

警方去年10月1日凌晨到灣仔軒尼詩道一個單位搜查,發現白電 ...
果六名被告今晚開心到訓唔到~有黃官撐!

香港法治真好笑, 係人治, 睇你好唔好彩, 個個官唔同判法.

自己個邊就唔公道, 對家呢就理所當然
香港人可唔可以唔好再幫手破壞自己既地方

法停亂黎, 律政要上訴, 咪手軟, 互扯貓尾.

全民睇D黎個狗官點判,有偏私就投訴佢

狗棺唔係鐘意點判就點判咩?而家先嚟講公道?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]