• 瀏覽: 2,085
  • 回覆: 29
點會唔係為咗擁核
隊冧得條核專家
應該都係近磅

自編自導仲要姓賴
而家有埋藉口撕破臉皮

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-11-30 14:33 發表
點會唔係為咗擁核
隊冧得條核專家
應該都係近磅
與洋奴才唯一看法相同的帖子。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-12-1 04:25 PM 發表

與洋奴才唯一看法相同的帖子。
兔死9烹苦肉計
獲得道德正確性擁核
虛偽騙子政權最在意編好歷史大話
共奴最理解

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 04:37 PM 發表

兔死9烹苦肉計
獲得道德正確性擁核
虛偽騙子政權最在意編好歷史大話
共奴最理解
你諗多咗,殺唔殺個科學家,伊朗一樣會擁核,伊朗已經有能力提純20%濃縮鈾,即喺已經達到核爆的要求。如果你話伊朗死左個專家,會上左道德高地,可以公開宣佈自己研發核彈,咁日本呢種有曬道德高地嘅國家,應該可以為所欲為。你殺個專家為左攞道德高地,等於用一百蚊換一毫子。有無再笨七啲。

你要知高層政治呢個世界喺無笨七嘅,因為笨七一早俾人玩死曬。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-12-1 05:27 PM 發表

你諗多咗,殺唔殺個科學家,伊朗一樣會擁核,伊朗已經有能力提純20%濃縮鈾,即喺已經達到核爆的要求。如果你話伊朗死左個專家,會上左道德高地,可以公開宣佈自己研發核彈,咁日本呢種有曬道德高地嘅國家,應該可以為所欲為。你殺個專家為左攞道德高地,等於用一百蚊換一毫子。有無再笨七啲。

你要知高層政治呢個世界喺無笨七嘅,因為笨七一早俾人玩死曬。
根本唔再需要呢個科學家
總之都係露出真面目
日本例子不知所謂
即使橋本當年發牢騷日本係唯1被核攻擊國家
都改變唔到佢法西斯發動2戰
佢要道德高地除非美帝撤回核保護傘安保條約
咁佢先有藉口食言

我想伊朗大早已是擁核國,只差未有明說。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-12-1 05:33 PM 發表

人家擁不擁核關美狗屁事,核平以色列,我支持。
師兄係德國人?
定巴勒斯坦?

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-1 05:35 PM 發表

根本唔再需要呢個科學家
總之都係露出真面目
日本例子不知所謂
即使橋本當年發牢騷日本係唯1被核攻擊國家
都改變唔到佢法西斯發動2戰
佢要道德高地除非美帝撤回核保護傘安保條約
咁佢先有藉口食言
都喺果句,唔值得。伊朗就算用「自衛」做藉口都仲得,根本唔需要乜道德高地。亦唔見得成件事伊朗有幾道德,因為個專家唔喺研究保護小動物,而喺研究滅世武器。

咁講法即係當美國佬係弱智.
死一個科學家就可以擁核? 伊拉克呢? 比人用搵唔到既大殺傷力武器作為藉口打到國破家亡, 算點? 伊拉克科學家死得少?

又有戇鳩仔講野唔經大腦. 或者佢其實無?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-12-1 05:37 PM 發表

伊朗根本不用研究原子彈,中國贈送一批給伊朗就可以了,為孟晚舟小姐出一口氣。
孟小姐反猶太?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-12-1 05:42 PM 發表

你真蠢過x,在中文論壇問咁樣的無腦問題。
咁你話人家X唔X關Y狗屁事嘛~
估吓都唔俾咩~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]