• 瀏覽: 1,516
  • 回覆: 23
港奸一直推祟嘅第四權竟然咁樣對港奸,真係無天理。

當年一位有線電視記者訪問他的時候,她的crew 正在安裝燈光和其他設備的時候,這位記者突然說:‘’在沒有錄影之前我問你,你是不是傻的。 ‘’然後她說這段不會“出街”的。
當該條訪問播出的時候,居然這段說話被播放到公眾目前。

答:港奸點解當時唔告該媒體?單係一句“你係唔係傻”就可以告到佢傾家蕩產。

電台一個記者特意到法庭去訪問李先生。在播出這段訪問的時候,這位記者加了一句:這位候選人是‘’大冷門‘’。

答:難道港奸認為自己係大熱門?
叫冷門咪算俾面你囉!
蘋果日報記者仲叫你做騎呢怪添!

亞視一位記者訪問李先生,知道他其中一個嗜好是下棋,就說她會安排一個棋手出現在鏡頭面前。但是到了正式錄影,她說那個棋手來不了,建議李先生自己跟自己對弈。在播出這段訪問的時候,記者居然說李先生的怪癖是自我對弈。

答:係唔係怪癖就只有你自己先知。
但人哋叫你自己對奕,你就真係照做。
咁就係你智力有問題。

就該篇帖文,我已經向版主檢舉。

未知港奸發帖文時有沒有取得該位所謂當事人李XX同意?

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-30 01:11 PM 發表
個帖好鬼!
令人認為他是李xx, 然後就借故引發版友情緒,版友可能因而對李xx會有過份言論,或有可能墮入誘捕誹謗陷阱。
用師兄們的方法對付,先要他清楚交代與李xx的關係,否則一切免談,是正確方法。
老猴兒經以龜縮,再出新帖都不敢回應任何問題,並且立刻將人拉黑,相信稍後想到一些藉口去「反問」,就話人無言以對,自我安慰一番。

一個註冊了幾個月的網名說別人藉隱名之便,經以是笑話,更大的是只註冊了幾個月,竟然說被攻擊了多年,正常人會這樣說話?

我覺得嘛,佢講嘅係偽四權!
當然可怕啦!

引用:
原帖由 40342 於 2020-11-30 05:16 PM 發表

老猴兒經以龜縮,再出新帖都不敢回應任何問題,並且立刻將人拉黑,相信稍後想到一些藉口去「反問」,就話人無言以對,自我安慰一番。

一個註冊了幾個月的網名說別人藉隱名之便,經以是笑話,更大的是只註冊了幾個月,竟然說被攻擊了多年,正常人會這樣說話?
呢位李XX嘅醜態隨便可以係YouTube都睇得到。
難得條港奸敢攞出嚟獻世。

可憐的白條,已經變成驚弓之鳥~唔已經唔係回覆佢,佢都要拉黑…怕成咁

連普通常識都無
吹到記者可以去法庭訪問佢
咁嘅水平
都係落公園仔
呃大媽阿婆啦

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2020-12-1 08:54 AM 發表
可憐的白條,已經變成驚弓之鳥~唔已經唔係回覆佢,佢都要拉黑…怕成咁
除左港奸,仲有一個同樣風格不斷搬龍門
應該都係大妓院啲隊友
大家唔好回呢條友
佢成日用轉移焦點大法,你一回佢就沒完沒了
話題就越扯越遠
港奸唔敢回個主題,佢分明走入去救援

果條大口環院友
最鍾意半夜三更回帖當贏左

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-30 01:11 PM 發表
個帖好鬼!
令人認為他是李xx, 然後就借故引發版友情緒,版友可能因而對李xx會有過份言論,或有可能墮入誘捕誹謗陷阱。
用師兄們的方法對付,先要他清楚交代與李xx的關係,否則一切免談,是正確方法。
這帖內已有人自認是李X健

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15723319

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-1 11:23 AM 發表

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15723319
李XX嘅笑話係YouTube不難搵到。
蘋果日報更將李XX與陳X東稱謂騎呢怪。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-12-1 11:23 AM 發表

真難理解才過了十年光景,變成滿嘴謊話、造謠成性。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-12-1 11:42 AM 發表

真難理解才過了十年光景,變成滿嘴謊話、造謠成性。
條港奸根本無變過。
只係人老咗,連自己講過啲乜做過啲乜都唔記得。
係佢嘅帖中不難搵到港奸對梁振英嘅憎恨。

引用:

其實一直沒有正式承認,那帖中有人問過,但沒有人回答是或否。
直到今天亦無人自認三體其實是一位。
那帖中的履歷更有問題,57年生,77至88年問做了多份工作,平均每份只做年多,那個時代是注重工作穩定長期,所以值得懷疑。另外,當年入中大最少讀完中六,最小十八歲,再加四年大學,畢業經以廿二歲,怎可以77年廿歲開始工作?可見水份之重。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]