• 瀏覽: 23,199
  • 回覆: 12
  • 追帖: 3
五隻屎眼聯盟又唔今日至咁。
韓戰時為左救韓國人係老斤里就殺左唔少韓國人啦。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
引用:
原帖由 zxcvv 於 2020-11-30 07:06 PM 發表

中國人最叻殺自己人添,唔係滿清幾萬人有乜可能殺幾十萬幾百萬中國人,大部份屠城咪又係中國人做。
英國人殺英國人唔叻就唔會有美國。
美國殺美國人唔叻就早變成兩個國家。
美國南北戰爭就係美國北方人屠殺美國南方人。
重要係同一個英國清教徒後代。
至於美國白人殺美國三千萬印弟安人同三千萬美國黑人。
當然要靠美國人殺美國人殺得順手和開心啦。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2020-11-30 07:27 PM 發表

師兄, 你唔好老屈, 我不斷批評澳洲又歌頌中國, 點會係黃人?身為中國人使咩睇澳洲軍方回應?無論邊個殺平民都好, 總之係澳洲錯晒, 中國啱晒, 呢啲就係中國人嘅愛國良知, 師兄係咪唔認同?
師兄反正白人屠殺異族人係奉上帝之命而行。
在耶穌個賤種未出世之前就係咁殺!
有左耶穌個賤種之後又係咁殺。
中國人又唔信上帝自然唔認同上帝之命。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2020-11-30 07:56 PM 發表

唔知喎,你數到幾多。。。
班黃絲傻西重把七十年前的事拿來和今天的事相比?
咁黃絲今日係咪行路返廣州?

引用:
原帖由 zxcvv 於 2020-11-30 09:05 PM 發表

你都講得冇錯,所以係全世界一樣黑,唔單單係鬼佬。
我有講單單係鬼佬咩?
只不過香討黃絲本身臭蟲DNA重。
所以當我講外國時香討黃史就拉去講中國。
當我講現這一刻時,香討黃絲就會講三年同文革!
但一講個三年同文革就唔該講埋南韓反共大屠殺同印尼反共大屠殺。
最搞笑係南韓大屠殺,韓戰前南韓為左再教育在南韓的親共份子。
就用利益去吸引親共份子接受再教育、下層官員為左達標!
就學六十年年基督教找信徒咁、只要你黎接受再教育就有奬品。
好多窮人為左著數去接受再教育。
韓戰爆發後呢班貪著數嘅傻仔被定性為親共人仕而被屠殺乾淨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-11-30 09:19 PM 發表

如果佢地效力共產國家
做同一件事會加官進爵
韓戰時期美軍和南韓軍及其他聯合國軍都有屠殺記錄。
只有北韓軍和志願軍沒有!
原因何在?

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-11-30 11:09 PM 發表

第日香港人被屠殺
你咪知道囉
第日?咩第日發生嘅事係事實咩?
講真。。。香港人聲大大無貨賣,死撚剩把口。使九屠殺咩。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-11-30 11:09 PM 發表

第日香港人被屠殺
你咪知道囉
韓國係香港?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jsl82 於 2020-12-1 09:49 AM 發表

異見人士被共慘黨軟禁之後,企窗邊被自殺,有無獨立調查同報告可以做?!
任何地方都有機會有呢啲問題,你唔反問下點解人地可以對軍方做獨立調查? 而香港過去年幾既所謂執法人士可以聲稱100%無問題而直接拒絕獨立調查!?清者自稱,心裏有數!
你重講個個傻屄李旺陽?好心你啦。。。。連個傻屄姓咩都唔記得就唔好提啦。
個傻屄唔死都無人知有件咁嘅七頭。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jsl82 於 2020-12-1 10:11 AM 發表

軍有軍法,係紀律部隊都有紀律既問題,唔係事件嚴重程度大小去決定查定唔查。
屠殺係戰爭罪行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jsl82 於 2020-12-1 10:18 AM 發表

先唔講懲罰,成碼要調查岀真相。
警監會沒有調查能力,只係個人觀感去作個報告,完全沒有說服力!
調查出真相?英國同美國係阿富汗都有屠殺。。。。係英國同美國記者唔查。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十字軍 於 2020-12-1 11:07 AM 發表

事實文化大革命中國人害死好多中國人!
韓國韓戰時期屠殺三十萬懷疑親北韓人仕。結局係南韓國用利益吸引窮人接受所謂再教育後再屠殺。
印尼反共時期殺過百萬懷疑親共人仕。
兩者都係政府行為。
文革主要係兩班紅衛兵武鬥死得人多。完全唔係政府行為。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-12-1 11:41 AM 發表

哦,原來泛民黃絲邏輯係,因為中共有文化大革命及大饑荒臭史,所以,你以此為理據,斷定美國聯軍既澳洲軍隊虐殺阿富汗婦孺、小孩係啱、係正確,呢個就係你向大家表明既泛民黃絲思維,無理解錯你,right?

你quote得中共既文化大革命及大饑荒啲60年前臭史,去辯答當今既澳洲軍隊虐殺阿富汗婦孺及小孩,即是你已經將今時今日既5-eye 聯盟5國,主動等同咗毛澤東中共既汚濊,你班泛民仲有咩政治道德口號可以賣 ...
黃絲傻屄只識用七十年前比今日。
但忘記七十年前信天主教嘅南越政府屠殺信佛教嘅越南人。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]