• 瀏覽: 23,194
  • 回覆: 353
  • 追帖: 3
軍事法庭, 

炒就算數 ? 

聯合國應該出兵清滅澳洲罪犯

回覆 引用 TOP

原來人的生命係比澳洲人練鎗🔫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓男 於 2020-11-30 03:55 PM 發表

齋炒咗班卒仔就算?
落order嘅唔洗處理嘅咩?
知情嘅軍方唔洗付責?
屬嘅國家唔洗賠償??
白鬼眼中,只要不是殺同種白鬼是沒事的,
其他人種只是2腳動物,只合理狩獵。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-11-30 03:53 PM 發表

新聞話澳洲政府要求中國,收番呢張放係twitter"澳洲軍人殺小童"既相,再加道歉!唔可以俾人知澳洲軍到處殺人

所謂特種部隊, 只係變態殺人犯嘅美化稱號, 即係呢邊叫 "手足" 嘅, 你懂的嗎?

附件

Democrazy logic 5.jpg(34.24 KB)

2020-11-30 04:00 PM

Democrazy logic 5.jpg

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-11-30 12:22 PM 發表

殺人  .... 解僱 !! .....  輕輕就帶過
原來民主國家可以隨便殺人

如果係真就唔得呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-30 12:24 PM 發表

謀殺幾十人的懲罰是解僱19人. 人權撚去撚晒邊撚度?
X2謀殺幾十人的懲罰只是解僱19人. 人權撚去撚晒邊撚度!!
     然重有班扑街比樓主負評!!!我小呢班扑街老母!!!

回覆 引用 TOP

人哋可能係優秀嘅細路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-11-30 03:55 PM 發表

軍事法庭, 

炒就算數 ? 
條罪系大意畀人知佢哋殺人, 唔系殺人罪, 殺外國人系佢哋國家可能冇問題, 咪咁判囉.

堅哥又係嘅, 袋鼠總理崩口人忌崩口碗嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-11-30 02:28 PM 發表

呵呵~~~成為洋人群起反華的藉口 
有冇藉口都係反嘎啦,夠惡就唔敢返囉。

回覆 引用 TOP

隔咁耐先知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2020-11-30 04:01 PM 發表

原來民主國家可以隨便殺人
有自由!包括殺人放火!都係他們的自由!但你哋無😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]