• 瀏覽: 46,131
  • 回覆: 529
  • 追帖: 3
+41
起碼判36個月

聽講舊女倉友會用牙刷柄插新倉友

引用:
原帖由 kcsam 於 2020-11-30 08:43 AM 發表

絕對有可能, 你知禿頭馬道長幾仆街
律政司又要上訴.

周小姐入到監要申請去水飯房單獨囚禁,唔係嘅話,入到去首晚霞姨必定搵你吹口琴磨豆腐,有排你享受。

裁判官 : 唔會考慮社會福利令
要睇下係唔係黃判官,如果係,隨時可能只判罰款或者守行為就算數。

愛國愛港,保護香港!
發現漢奸,請即舉報!

附件

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084230_com.news.on.jpg(140.95 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

被控煽惑他人參與未經批准集結等罪
我還以為是被控煽惑他人參與暴動罪添

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-30 05:57 AM 發表
官稱不判社服令 周庭感委屈失眠.

當庭釋放好唔好?
可能判緩刑。
有先例呀: 鄭麗X

引用:
原帖由 mike240681 於 2020-11-30 08:49 AM 發表
裁判官 : 唔會考慮社會福利令
要睇下係唔係黃判官,如果係,隨時可能只判罰款或者守行為就算數。
罰款200蚊,加多句:下次唔好啦

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-11-30 05:35 AM 發表
【明報專訊】前香港眾志成員黃之鋒、林朗彥同周庭,因去年6.21包圍灣仔警察總部,被控煽惑他人參與未經批准集結等罪,上周認罪,還押至周三(12月2日)判刑。周庭噚日透過探訪朋友轉述獄中情況,首次還押嘅佢話呢幾日精神唔太好,因為天氣轉涼,晚上瞓得比較差,身體都有啲不適。周庭又話失眠時會諗番起,當日喺庭上裁判官表明唔會考慮判社會服務令,佢話真係感到好委屈,「心裏也明白,星期三很有可能會判監,所以情緒也不 ...
好掛住眾籌大業,憂財憂米憂供樓,好驚收入小咗呀😂😂😂

幾時到鄒街城判刑?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 08:35 AM 發表

漫漫前路有幾多風霜 一一去擔當
踏著前路兩家互守望 不必要怕路長 ...
不如你入去陪下周BB啦

太天真,太傻

蜘蜂掛住公事:
借今次入冊攪眾籌,可掠幾多水
鳩停委屈失眠:
今次攪眾籌又冇我份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]