• 瀏覽: 9,455
  • 回覆: 31
+5
比起香港見佔中時,黑暴時的13,4歲天使,任義士上,唔洗俾錢,又唔洗負責,今次男女家都顯出負責任,而中國官員亦把關合理。

我反而覺奇怪的,係香港的曱甴先啱!

記得香港有件13碎俾賤男玩到廿碎,以為賤男娶佢,怎知郤娶第個,攪到上法庭,今次呢對有責任感好多,比起香港是文化先進的文明表現!

我反而覺港女俾陌生男任上才是文明倒退的硬膠落後表現!

香港在保障婦女方面比起大陸,是原始了

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-11-30 09:32 AM 發表

未成年唔適合結婚
但適合去抗爭去暴動去坐監
香港黃人話佢適合做天使,免費g喎!

同草原的走獸無異,好似豹乸咁,邊個強過佢就可以揾佢生仔交配完就無手尾,走咗去,到豹乸生產完,下次邊隻豹公捕獲佢就再姦過!

根本那些黑暴天使行為,就是原始的獸行,不是文明!所以黑暴的行為只是引領港人文明倒退,同民主無關!

面對這些對女方肯盡責的新聞

黃人或黑記咁不負責任,其實係冇資格來討論的!

其實,真係香港在呢方面教育要執番緊才對,佔中及黑暴後,多了學生妹被中出落仔,但落唔到生了出來的可能交女方父母養,或曱甴索性搬去女方那裡同居,仲想謀埋女方間屋

更甚者是扔去垃圾桶由得佢死!

香港的文明問題倒退到這地步,才值得堪憂!

引用:
原帖由 vc14120785 於 2020-11-30 10:20 AM 發表
已經中出
所以佢家長要男方負責任是好合情合理的!女性的第一次是寶貴的,這是中國人保護女性的文化文明之一!

香港也應該要教好下一代,就算婚前性行為,男女雙方都應有責任的,冇呢份責任的,勿玩!

能當得上責任的,才是人類文明的表現!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-30 10:25 AM 發表

真係強大...
中國是現今世界最快速進步的第一位國家!無出其右!這個是事實!

今個世紀亦被喻為是中國世紀!

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-11-30 10:29 AM 發表

等多幾年唔得既!?
而家中國政府咪要佢等多起碼5年,冷靜清楚才俾佢注冊囉,其實政府已做了最合適處理!

引用:
原帖由 lai-ken 於 2020-11-30 10:30 AM 發表

腦筍都未生埋根本唔知情為何物,但可能因為資訊爆炸睇太多愛情劇就以為咁樣有d好感就係愛情,走出條村擴闊圈子十年後你仲係話愛呢個人先再講啦
比起香港班黑暴天使,最細可能11,12碎添,連情都未有,更勿論甚麼是愛情,就送隻豬出去俾黑暴去輪,咪仲大鑊!

其實香港的文化倒退,比去大陸的仲誇張得多

諗諗,去了德國做難民的中大女生,被強姦仲要感激西方民主
在台灣著草的浸大女生,俾手足強姦完想告而家都禁聲

所以大陸這些肯負責任的新聞真係比香港的高班太多了,反而香港而家係文化倒退到歪理當道的野蠻時代!

引用:
原帖由 ssLee2 於 2020-11-30 10:38 AM 發表

X 2
內地官方今次做得好啱👍
記得佔中時大學的避孕套售罄,及在馬路的營地上,主辦單位的避孕套派光!

香港的倒退到學生淫慾橫流。。。。才是香港更值得擔心的地方!

自那時起,我已覺港女好cheap了!

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-11-30 10:59 AM 發表

新中國第一部法律是婚姻法

在西方人口中「不民主」甚至是「邪惡」的契丹、露西亞和朝鮮,婦女地位比民主的天竺高得多
同意,根本西方就玩緊顛倒文化,
印度玩緊種性賤民係完全唔理會,包庇印度每天賤民女被性侵,發生上層女黐埋賤民男被仇殺也不理的荒謬事!

其實,中國的傳統,男人應顧家愛妻守法,女性應以節行助丈夫創一生基業已是人類文明的一大定案!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-30 11:11 AM 發表
符合國情
其實比對大陸這個肯事件負責
而香港的完件十幾歲的可能仲趕佢出去做g來洗女人錢的

中國這事真是高班,高質過香港班黃人好多

黃痴瘋去開間總統套房食埋自己女友的閨密都唔負責,你又覺得佢高尚得去邊?

人渣就有份!

引用:
原帖由 wtf_name 於 2020-11-30 10:51 AM 發表
中出了,要埋單
曱甴妹著草去台灣,不單去台灣俾所謂手足強姦,仲俾手足推埋出去做鷄養佢地,台灣民主到咁,呢d先係地獄

而家中國這對兩情相悅,係早咗,錯咗,但肯負責照顧女方,明媒正娶佢,都算係人上人的行為,比香港批曱甴老吹民主自由,但行為就禽獸真係光明高尚得多!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]