• 瀏覽: 23,358
  • 回覆: 256
  • 追帖: 2
求其拿張照做嘢?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢個未夠慘,中國每年迫數以千萬遊客出外觀光,去L V買包包,返到去其實食樹皮咋!有錢的就只夠買茶葉蛋。

為何澳洲近來常常被冼

澳洲佬又學埋佢狗主老美咁作嘢屈人!所以唔買佢啲紅酒,留返佢自'隊'自high。

忠叔:借錢落老蘭,咪俾中女鎅!

回覆 引用 TOP

唔係攪錯,屈左先算 總有人信

引用:
原帖由 阿聞 於 29/11/2020 23:42 發表

近年來,新疆人權問題一直備受國際社會熱議。日前,以澳洲戰略政策研究所(ASPI)為首的西方智庫及媒體發布《記錄新疆居留制度》報吿,稱根據衛星地圖推斷,新疆近年新增很多「拘押設施」。對此,新疆官方曬出實景圖予以反駁。

ASPI的涉疆報吿聲稱,研究人員找到了新疆約380個疑似「集中營」的地方,且根據最新的衛星圖像顯示,中國仍在進行擴建。對此新疆維吾爾自治區周五(27日)召開新聞發佈會,用實景圖片證明 ...
澳洲快d公開道歉

我的至愛
991, 3377

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙可愛的採購 於 2020-11-30 01:33 AM 發表

哪有烏龍!衹有抹黑,其心不正大話連篇騙世人。
yes, again again and again

回覆 引用 TOP

洋人邊知咁多嘢吖,佢哋都未親身到中國體驗過,看圖作文就最叻

回覆 引用 TOP

法輪布成日吹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-11-29 11:42 PM 發表

近年來,新疆人權問題一直備受國際社會熱議。日前,以澳洲戰略政策研究所(ASPI)為首的西方智庫及媒體發布《記錄新疆居留制度》報吿,稱根據衛星地圖推斷,新疆近年新增很多「拘押設施」。對此,新疆官方曬出實景圖予以反駁。

ASPI的涉疆報吿聲稱,研究人員找到了新疆約380個疑似「集中營」的地方,且根據最新的衛星圖像顯示,中國仍在進行擴建。對此新疆維吾爾自治區周五(27日)召開新聞發佈會,用實景圖片證明 ...
唔單止澳洲,好多國家既政客都係咁,乜都唔知,人講佢地就信,就好似美國衆議院佩落hi, 佢又話新疆乜乜物物,
佢連新疆喺邉都未知,又係人講佢就信,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2020-11-30 01:35 AM 發表

學校/敬老院做拘留中心唔得咩🙊
得,梗得隔,
不過話人都要有証據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 type100q 於 2020-11-30 08:59 AM 發表

唔係攪錯,屈左先算 總有人信
在灣仔官小對開有2位的士佬只信毒果
有圖片証明也當假

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-11-29 11:42 PM 發表

根本呢啲就係西方國家將自己嗰套擺落中國度,以小人之心度君子之福。
喺西方嗰啲所謂民主自由國家,佢地點會有規模嘅扶貧或者規劃性嘅建築,好似呢啲大範圍嘅統一建築物,在西方國家就只有集中營而已,所以佢地喺衛星見到呢類建築,就理所當然認為同佢地嗰啲一樣啦。其實呢啲就係資本主義制度同社會主義制度嘅分別。就好似中國好多扶貧村,都係將以往住在貧窮村落的居民,為改善佢地生活都會建築大規模的房屋來給這些貧窮居民移居,所以會出現大規模的建築群,看上去就同歐美建的集中營相似囉。

回覆 引用 TOP

中國資訊唔開放始終比較吃虧
你咁噏完話唔係
但無法證實你講嘅係是真是假

仆街,呢度咪成個「拘押設施」囉!

成幢野圍 L 住晒
證據確鑿

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]