• 瀏覽: 25,279
  • 回覆: 256
  • 追帖: 2
+13
哈哈哈哈

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-11-29 11:42 PM 發表
近年來,新疆人權問題一直備受國際社會熱議。日前,以澳洲戰略政策研究所(ASPI)為首的西方智庫及媒體發布《記錄新疆居留制度》報吿,稱根據衛星地圖推斷,新疆近年新增很多「拘押設施」。對此,新疆官方曬出實景圖予以反駁。

ASPI的涉疆報吿聲稱,研究人員找到了新疆約380個疑似「集中營」的地方,且根據最新的衛星圖像顯示,中國仍在進行擴建。對此新疆維吾爾自治區周五(27日)召開新聞發佈會,用實景圖片證明 ...
西方國家想抹黑中國,求其搵兩張相就大肆抹黑啦🤭🤭😜😜

引用:
原帖由 徐庶 於 29-11-2020 23:50 發表

西方做下文宣,比香港手足睇既者。
唔洗咁認真個喎,係要分真假🤣
在黃絲心目中,全中國養育的是14億賤民。
所以西方說什麼,黃絲都一定會相信,完全不需要理由。
地主之後人永遠與無產階級勢不兩立。
不過其實很多黃絲都不是地主之後人,而是被教育出來反中的棋子。

問題不大,因為擺明屈人嘅時候,其實材料可以不必太認真 

引用:
原帖由 gypsymoon 於 2020-11-30 01:41 AM 發表
我是香港人,我在10年之間,去過新疆自駕旅遊五次,足跡踏遍新疆,我肯定告訴白種人,新疆好正常。但過去20年,新疆被回教恐怖份子搞過不少慘案,很多都沒有出現在新聞中。一些偏遠地區,平民,政府人員,被攻擊殘殺。因此新疆的政府建築,油站,學校,市集等,會有一定的防衛裝置,城市裡多警察巡邏。美國佬不要再作假新聞啦,美國人應該面對滅絕美洲原住民的殘酷歷史。新疆維族人非常多,保留自身文化,自身語言。美國呢,有 ...
支持!

引用:
原帖由 黑白的界線 於 2020-11-30 01:26 AM 發表
佢地都唔係第一次老作架啦,收左錢都唔好揸流攤,出多少少力認真少少做好份工🤭
定係想賣主求情?
差不多先生係咁嫁啦,諗著反正比鬼佬睇洗鬼咁認真,起張無地名的地圖指個新疆出來香港人都未必指得出。

根本只係想呃人,點解?大佬呀,新疆喎,有幾多人會去果度旅行先,外國人又有幾多人去過?反中嘅人更加唔會去,所以求其搵張圖話入面做乜都有人信啦,都無乜人會真心去求証,而且D偏激嘅人,永遠都會講,中國乜都假,外表係老人院入面係人體實驗室,佢地乜都講得出,所以報紙求其搵張相,只要是抹黑中國,就大把人信。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-11-29 11:42 PM 發表
近年來,新疆人權問題一直備受國際社會熱議。日前,以澳洲戰略政策研究所(ASPI)為首的西方智庫及媒體發布《記錄新疆居留制度》報吿,稱根據衛星地圖推斷,新疆近年新增很多「拘押設施」。對此,新疆官方曬出實景圖予以反駁。

ASPI的涉疆報吿聲稱,研究人員找到了新疆約380個疑似「集中營」的地方,且根據最新的衛星圖像顯示,中國仍在進行擴建。對此新疆維吾爾自治區周五(27日)召開新聞發佈會,用實景圖片證明 ...
佢地都係聽法輪功講,法輪功都係吹黎

引用:

妓者係別有用心去睇黑心錢/被尾狗收買

引用:
原帖由 dchk123 於 2020-11-30 01:31 AM 發表
毒果作新聞的資金是否都是美國來
也有可能係台灣~

澳洲黃屍智庫

屎眼聯盟走狗,用屎眼睇野🤣

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2020-11-30 01:35 AM 發表
學校/敬老院做拘留中心唔得咩🙊
就等於所有黃屍都係暴徒一樣道理。。。

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-11-30 03:34 AM 發表

師兄,中國最大問題就係強大到威脅到美國,而西方國家本身就偽善,白人歧視其他有色人種係天性,所以夾埋用一切方法去阻止中國發展,可惜班黃絲曱甴仲戇鳩鳩中哂圈套
咪就係 黃人寧願做白人隻狗都唔願做正常中國人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]