• 瀏覽: 23,328
  • 回覆: 256
  • 追帖: 2
熱賣及精選
西方 智庫
與 媒體
都是 CIA 資助 的
專門 做假消息  愚民的

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-11-30 11:02 AM 發表

所以輿論陣地真的要搶。你放棄,別人就有機可乘。
很多人不關心西方怎麼說,被大聲掩蓋,就索性說不在乎。太消極也幫助不了國家發展。
非常同意,如果問我,我唔會質疑呀爺智慧,我希望祖國好,國家強大,我信諗到嘅野佢地都會諗到,不過坊間傳聞就真係"大話傳10次就變事實", 所以都只能上下討論區見有人講就解釋下🤦‍♂️

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-11-30 10:02 PM 發表

我成日有上中國啲論壇回帖
回帖有某啲字一按出就即刻彈出對話盒話
你發文內容敏感審核後才會顯示
咁睇你似乎真係有上過去。
其次亦肯定你上得唔多。
因為上得多的都知道,他們識得用暗語來繞過系統偵測。

西方做假 真是不要臉了

引用:
原帖由 少洛 於 2020-11-30 11:59 PM 發表

非常同意,如果問我,我唔會質疑呀爺智慧,我希望祖國好,國家強大,我信諗到嘅野佢地都會諗到,不過坊間傳聞就真係"大話傳10次就變事實", 所以都只能上下討論區見有人講就解釋下🤦‍♂️
白人大話連篇

回覆 引用 TOP

囚犯後代對拘留囚禁有情意結

回覆 引用 TOP

五眼已經屈人唔駛本,都唔明西人嗰套有咩好憧憬,日日提心吊膽隨時被人屈到家破人亡身敗名裂,屈到就佢贏屈唔到佢亦唔駛輸,成日要準備澄清自己……咁樣生活就為之叫做自由社會嗎?
其實國與國之間係咪冇得告誹謗

回覆 引用 TOP

看看有多不要臉 啊   

j左既手足舒服嗎?一日j9單假野都仲j到?勁丫!睇毒果!得永生!

回覆 引用 TOP

澳大利亞紀錄片製片人約翰·皮爾格,剛才發推罵莫里森:「身為澳大利亞總理的斯科特·莫里森,一整年都在辱罵中國,認為這是對特朗普的呼應,甚至把中國與納粹德國相提並論。多虧了『斯科特』,澳大利亞現在失去了它最好的客戶,並贏得了一個強大的敵人。做得好!」以下是他拍的澳大利亞虐待原住民的視頻

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-12-1 12:08 AM 發表

咁睇你似乎真係有上過去。
其次亦肯定你上得唔多。
因為上得多的都知道,他們識得用暗語來繞過系統偵測。
我都唔係發敏感內容帖子。洗鬼用暗語。

我只想講中國言論係受嚴密監控及限制。唔係好似你講咁自由。翻牆出嚟發言一樣可以被追蹤迫害。

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-11-30 11:16 AM 發表

發覺多了中年人看毒果,可能是上年一班後生發起要幫年長買毒果,下載毒app. 搞到得多正常人變黃。
他們看了很多年毒果, 早排付款在手機看

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]