• 瀏覽: 12,383
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+2
本港今日確診個案數破百,達115宗,衛生防護中心傳染病處主任張竹君形容疫情「非常之嚴峻」,比第三波更劇烈,而且傳播深入每個階層。張竹君說,早...

有乜法子唔劇烈?通處人頭湧湧, 廢老特別多;最少要收緊堂食, 為兩人一枱啦!!

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1936162/

「嚮應環保,一係上深圳,一係過大海」
政府束手無策

又要面子唔很跟大陸形式抗疫

尋晚行過觀塘海濱,好多群後生仔坐埋食煙飲酒,每群有2-6人

唔好再去跳舞

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-29 05:47 PM 發表
本港今日確診個案數破百,達115宗,衛生防護中心傳染病處主任張竹君形容疫情「非常之嚴峻」,比第三波更劇烈,而且傳播深入每個階層。張竹君說,早...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201129/share_2020112917292574924.jpg

有乜法子唔劇烈?通處人頭湧湧, 廢老特別多;最少要收緊堂食 ...
公屋樓下d公園球場仲有一班班老幼羣聚。老嘅聚埋下棋賭$,幼嘅聚埋打籃球。當中好多都無戴口罩,當禁聚令無到!

放棄啦,學美國吧

引用:
原帖由 SUN002 於 2020-11-29 18:19 發表

公屋樓下d公園球場仲有一班班老幼羣聚。老嘅聚埋下棋賭$,幼嘅聚埋打籃球。當中好多都無戴口罩,當禁聚令無到!
妳去鬧走佢地啦.

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-29 06:27 PM 發表

妳去鬧走佢地啦.
呢d要忠誠勇毅去做先有效架bat bat

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-29 06:27 PM 發表

妳去鬧走佢地啦.
HK人心已經無得救。過得一日得一日

多得果d 跳舞鴨同埋怨婦,帶來第四波

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 05:54 PM 發表
唔好再去跳舞
跳老舞

引用:
原帖由 SUN002 於 2020-11-29 06:29 PM 發表

呢d要忠誠勇毅去做先有效架bat bat
sunsun正字上腦

引用:
原帖由 醉雞燈神 於 2020-11-29 18:31 發表

HK人心已經無得救。過得一日得一日
早幾日行過籃球場. 真係人山人海, 幾隊人鬥緊波, 唔係講笑. 一爆肯定全部中.

我都費事行近佢地.

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-29 06:34 PM 發表

早幾日行過籃球場. 真係人山人海, 幾隊人鬥緊波, 唔係講笑. 一爆肯定全部中.

我都費事行近佢地.
屋邨的兒童樂園,D細路玩到癲,旁邊的家長談笑甚歡。

引用:
原帖由 SUN002 於 2020-11-29 06:19 PM 發表

根本, 刁民已不聽防疫呼喚, 準備攬炒啦!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]