• 瀏覽: 20,410
  • 回覆: 163
引用:
原帖由 港人知港事 於 2020-11-29 04:55 PM 發表

武漢肺炎又大發威風啦,連愛國愛港嘅香港學生哥都唔放過啦。
冇漢肺炎 就梗係有西肺炎啦。

雞照叫
鴨照叫
山照行
馬照跑
舞照跳

回覆 引用 TOP

預咗深圳灣每日三千免檢必爆

回覆 引用 TOP

第四波開始喇,更係要停下喇,健康係無價架!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2020-11-29 04:52 PM 發表

諗停課都要搞咁耐仍未公佈,一早應該有哂計劃如公佈過左百單嘅方案,樣樣見步行步,成班真係柒碌黎。
局班友諗住拖到小五六呈分試過左先

呢次地第4波一定爆得好厲害。
最厲害!
酒吧收皮!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-29 03:04 PM 發表

新冠肺炎第四波疫情嚴峻,消息指今日( 29日)新增大概114宗確診個案,過去一周亦已新增563宗個案,情況令人擔憂。繼上呼吸道感染爆發後,新冠肺炎..........

我不喜歡甚麼停課、停業,但面對新一波疫情,又只能無奈接受現實。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/555186/停課-至少26校有師生家長確診-消息-教育局最快今宣布停面授
正啊, 看清楚蟑港人為了5000可以去到幾盡

回覆 引用 TOP

提早放暑假

回覆 引用 TOP

要多謝班跳老舞嘅淫。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2020-11-29 04:41 PM 發表

有班刁民出少陣街都唔得,香港點會唔死。
要返工避唔到出街,但晤該戴返口罩丫,最基本嘅防疫措施都唔做

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Denilson 於 2020-11-29 05:03 PM 發表

局班友諗住拖到小五六呈分試過左先
為了呈分,遲了成個星期先停,疫情爆得更厲害。🥴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-29 03:04 PM 發表

新冠肺炎第四波疫情嚴峻,消息指今日( 29日)新增大概114宗確診個案,過去一周亦已新增563宗個案,情況令人擔憂。繼上呼吸道感染爆發後,新冠肺炎..........

我不喜歡甚麼停課、停業,但面對新一波疫情,又只能無奈接受現實。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/555186/停課-至少26校有師生家長確診-消息-教育局最快今宣布停面授
真係冇辦法

回覆 引用 TOP

口水舞間💃🕺

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。

回覆 引用 TOP

封關🤘🏻

回覆 引用 TOP

引用:

新聞來源連結:
停課停業唔留守家中趴趴走,只會有更多群組,反而全部留係公司,學校,唔比離開,咁就真係零感染

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]