• 瀏覽: 31,033
  • 回覆: 403
引用:
原帖由 manhong1128 於 2020-11-29 12:57 PM 發表

我覺得封唔封問題都已經唔大,個重點係點解突然爆得咁多?關一樣照打開
現在是絕大部份是社區爆發,封関有乜用?

疫情新高.....公墓完是最大得益

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-29 12:40 PM 發表

你地大陸仔最開心啦
唔通大口三五狗唔高興

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

曱甴播毒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 甚麼都沒有 於 2020-11-29 13:11 發表

遲下聖誕同新年倒數,之後分分鐘一日過千
聖誕新年後全球一星期 2 千萬確診

106P 藍灣半島--黃大仙 (特快)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 12:31 PM 發表

林病, 一早唔封關既惡果
係唔封民主國家的禍

回覆 引用 TOP

大檸樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-11-29 12:25 PM 發表

本港過去7日源頭不明個案累計破百宗,消息指今日(29日)新增宗約100宗確診個案,破第四波疫情新高,截至昨日(28日)本港累計6,124宗確診個案。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201129/photo/bkn-20201129121038328-1129_00822_001_01b.jpg?20201129121850

成功爭取過百宗 ! 好多野又要 ...
終於刀破百,睇吓上唔上到2百,今廁多得跳你老舞群組🕺💃舞動口水花🚿先爆得咁勁💥

🥜者清,爨者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬每逢佳節倍確診
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
114宗。🥴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-11-29 12:31 PM 發表

垃圾政府,無限制任由回流人士回港放毒。公務員教師最開心,又可以在家工作,放有薪假期。可憐大把港人又要失業
這一切都是由民主國家引起的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-11-29 12:43 PM 發表

病毒源頭截流,急急停機場客運,美歐大流行,唔封機埸客運,只係香港內部點控制都冇用!
仲有封埋天竺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-11-29 12:53 PM 發表

一波一波,成日叫人守,港人守完就放西方國家南亞人士入境放毒,香港市民比你班衛生署及政府害死
D人話佢地係香港居民,唔可以唔比佢地回來

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 12:31 PM 發表

林病, 一早唔封關既惡果
黃人只要求封大陸關, 點解唔要求封機場?

原諒我這一世不羈放縱愛自由,老又放縱,後生又放縱,有錢又放縱😑😑😑

引用:
原帖由 cooltea8118 於 2020-11-29 01:11 PM 發表

繼續做自私L、不停地第5 6 7 8 9⋯⋯ 波輪迴!單屌正苦有L用、市民唔自律,俾人管、人權L又出來柒。
架車個波箱有幾多段?
Isuzu有九波,香港已經踩離合器入左四波
https://youtu.be/d_2sArVHyAw

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]