• 瀏覽: 30,975
  • 回覆: 403
垃圾黃💩曱甴散播美國肺炎,垃圾黃💩曱甴廢老不帶口罩跳老舞散播美國肺炎

回覆 引用 TOP

一波一波,成日叫人守,港人守完就放西方國家南亞人士入境放毒,香港市民比你班衛生署及政府害死

引用:
原帖由 hw1chan 於 29-11-2020 12:31 PM 發表

林病, 一早唔封關既惡果
我覺得封唔封問題都已經唔大,個重點係點解突然爆得咁多?關一樣照打開

今鋪西喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2020-11-29 12:39 PM 發表

日日見八九十單,見拖唔住,遲早見三位數,接受現實啦!
停學,停兩大樂園係基本野。
爆到咁都唔停

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-11-29 12:43 發表

睇怕又要國家隊出手救香港
鍾南山已經暗示

106P 藍灣半島--黃大仙 (特快)
早幾日是 80 - 90,可能而家 100 才是 MAX。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2020-11-29 12:29 PM 發表

中小學要立刻全線停課。
停現場上課,要上網課。

回覆 引用 TOP

疫情基本上一放寬就爆,見怪不怪!

回覆 引用 TOP

個位博士,係唔係要辭職謝天下?

回覆 引用 TOP

全球能控制疫情的國家,都是用積極和嚴格手段;只是林鄭搞d唔咸唔淡嘅方法,船頭驚鬼,船尾驚賊。

鐘南山建議全民檢測看來是解決辦法,只是特首仍怯於反對派勢力,到時又發動遊行抗議!。

回覆 引用 TOP

繼續做自私L、不停地第5 6 7 8 9⋯⋯ 波輪迴!單屌正苦有L用、市民唔自律,俾人管、人權L又出來柒。

引用:
原帖由 supplier 於 2020-11-29 12:48 PM 發表

因為廿多日前係萬聖節,開 party 後嘅結果
遲下聖誕同新年倒數,之後分分鐘一日過千

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-11-29 12:25 PM 發表

本港過去7日源頭不明個案累計破百宗,消息指今日(29日)新增宗約100宗確診個案,破第四波疫情新高,截至昨日(28日)本港累計6,124宗確診個案。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201129/photo/bkn-20201129121038328-1129_00822_001_01b.jpg?20201129121850

成功爭取過百宗 ! 好多野又要 ...
我哋黃屍成功爭取攬炒,香港沉淪gogogoo 。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]