• 瀏覽: 34,410
  • 回覆: 403
+19
洗乜驚呀?中國以經一早有疫苗,中左招都吾驚啦!中國內地以經差不多冇事啦!就系有疫苗,林鄭快d同國家攞疫苗咪得囉!洗乜驚姐!除非林鄭想香港人全部中招姐咪吾攞疫苗姐!大家等下啦!一早有得打又吾去打疫苗,以家先嚟驚曬氣啦!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-29 04:48 PM 發表

你知唔知乜野叫做全面封關
我知我知。。。

寫咗你個名上去就得啦!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-29 12:40 PM 發表

你地大陸仔最開心啦
我係香港人都覺得香港人抵撚死,五六日餐廳逼爆,酒吧群聚門口企滿人唔閪戴口罩重要男男嘴啜嘴,商場通街人唔閪爆疫就奇

最憎健身室啲自私精,
持住o9法例(沒人與人接觸可豁免),
heheherher都唔帶口罩,
成個場都係佢地啲氣啦...

曱甴唔放毒,香港就太平

政府要求中央幫手做全民檢測是唯一控疫方法!林鄭遇難就唔做,好失望。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-30 09:30 AM 發表

是但你啦!你唔需要特登同我講,社會撕裂係你地呢班人造成。

依家社會平靜,你口中班黃絲都冇破壞,班藍絲呢?到今時今日仍然開口埋口話人曱甴,係又鬧唔係又鬧。

利申:本人冇外國國藉、從來冇參與遊行
犯過法之後唔犯就唔可以閙?

黃人思想係特別D

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-30 09:23 AM 發表

都唔知你講乜
身為黃土中之黃乜。
景然唔識?
睇全文全圖

https://time.com/5913151/hart-island-covid/

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201130/00176_008.html
指第4波源自輸入個案 政黨促全面封關

【本報訊】第4波疫情肆虐,香港理工大學早前分析本港新冠肺炎患者樣本,發現病人帶有GH型病毒株,與印度及尼泊爾抵港患者的病毒株基因排序高度相似。有政黨分析10月及11月期間所有境外輸入個案,發現10月份的境外輸入個案有120宗,其中印度及尼泊爾佔3成,質疑第4波疫情源自於輸入個案,促港府盡快全面封關。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]