• 瀏覽: 34,450
  • 回覆: 403
+19
引用:
原帖由 果個高蝦仁 於 2020-11-29 12:39 PM 發表
繼續出街 繼續聚會喇...... 啲飲食業 酒吧業 繼續罵政苦喇... 為左做生意 自私仆街
病毒源頭截流,急急停機場客運,美歐大流行,唔封機埸客運,只係香港內部點控制都冇用!

睇怕又要國家隊出手救香港

一早已講咗會過百

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 12:31 PM 發表
林病, 一早唔封關既惡果
淋病係曱甴女王

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-11-29 12:43 PM 發表
睇怕又要國家隊出手救香港
國家要香港外控輸入,林鄭話做唔到喎,佢又怕英美制裁喎,點搞?

因為廿多日前係萬聖節,開 party 後嘅結果

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-29 12:31 PM 發表
林病擔心封左関曱甴去唔到美國。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-29 12:40 PM 發表

你地大陸仔最開心啦
香港滅亡靠曱甴

最怕一日過千宗,相信尼日好快會尼

引用:
封咗你依家食緊屎,知唔 L 知呀?全民檢測已經俾人鬧,如果封關既話,果班 L 樣你估佢地又會咁 L 聽話咩?on 柒 9 😷

引用:
原帖由 supplier 於 2020-11-29 12:48 PM 發表
因為廿多日前係萬聖節,開 party 後嘅結果
一齊做鬼賀鬼節,正啦喂

我哋嘅特首已公開講全民檢測是不可能的, 只會封區強制檢測, 但現在又全港各區遍地開花, 這封區措施又不適用, 即係政府繑埋對手等疫情爆到唔爆, 自然回落, 然後又好似第三波後疫情稍緩馬上放寬各措施來醞釀下一波
香港人可以做是自求多福喇, 這屆政府不用指望了, 要望的就望中央派人來香港成立一個新冠肺炎防控專責組來督辦就有清零的曙光了

疫情日日爆

引用:
原帖由 果個高蝦仁 於 2020-11-29 12:39 PM 發表
繼續出街 繼續聚會喇...... 啲飲食業 酒吧業 繼續罵政苦喇... 為左做生意 自私仆街
次次一放寛比呢類娛樂場所唔夠一個月又爆過

疫情幾時先回落

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]